Zanedbané autobusy

Zodpovednosť za riešenie: Levice

Uzavretý
meno
Martin 05. júna 2018

Ranný autobus č. 5 je takto zanedbaný. Zabezpečí, prosím, zodpovedná inštitúcia nápravu? Ďakujem

06. jún 2018

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň, Váš podnet bol odoslaný na riešenie prevádzkovateľovi mestskej autobusovej dopravy spoločnosti ARRIVA Nové Zámky .

MsÚ Levice
15. jún 2018

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň, za nepríjemnosti sa cestujúcim aj touto cestou ospravedlňujeme. Neporiadok v autobuse dennodenne spôsobuje približne 40 neprispôsobivých školopovinných žiakov, ktorí do autobusu nastúpia v Ladislavovom dvore o 7:13 a vystúpia na zastávke Perecká, Rybníky III. o 7:29. Ide o žiakov navštevujúcich osobitnú školu v Leviciach. Vodič autobusu počas jazdy nemá priestor usmerňovať a napomínať neprispôsobivých cestujúcich, ktorí zámerne znečisťujú a demolujú interiér autobusu. Kvôli krátkemu času – cca 4 minúty medzi dvomi spojmi, vodič zároveň nemá priestor autobus zastaviť a interiér vyčistiť.
Ako riešenie problému vidíme kooperáciu s mestskou políciou, ktorá by počas rannej špičky cestovala na linke spolu s neprispôsobivými cestujúcimi a dohliadala by na poriadok v autobuse.


Petra Helecz, riaditeľka pre obchod a komunikáciu spoločností ARRIVA na Slovensku
02. júl 2018

Martin

Nerozumiem, prečo ste tento prípad uzavreli, keď nie je vôbec vyriešený!!! Ak takto mienite pokračovať ďalej, tak ZRUŠTE tento portál, pretože je jeho existencia ZBYTOČNÁ!!! Dnes som opakovane cestoval týmto spojom. SMRDEL ako jedno veľké smetisko!!! Neporiadok, špina boli doslova všade!! Pýtam sa, prečo nás, cestujúcu verejnosť ktorá svojimi daňami výrazne prispela na kúpu vozidla NÚTITE cestovať MHD čo sa zmenilo na smetisko?!?? Písali ste o prítomnosti hliadky MsP, ale to sa NIKDY neuskutočnilo!!! KLAMETE NÁS VARI ZÁMERNE?!?!

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania

Sledovať riešenie podnetu
Chcete byť informovaní o ďalšom vývoji podnetu? a sledujte jeho riešenie.