Chaos v doprave

Zodpovednosť za riešenie: Levice

Uzavretý
meno
Martin 24. mája 2018

MHD č. 10 s odchodom od NsP o 10.00 hod. sa stala svedkom priam neskutočnej udalosti. Pred MsÚ v Lv sa obnovovalo pôvodné dopravné značenie na priechode pre chodcov, ale zamestnanci vykonávajúci túto opravu zablokovali a znemožnili prejazd MHD smerom od MsÚ k Nám.Šoltésovej. Spoj vďaka tomu meškal viac než desať minút. Šofér musel vystúpiť zo spoja a dohovárať arogantným údržbárom, s ktorými to ani nehlo. Napokon cestujúci!! bol nútený zastaviť prichádzajúce autá a umožniť tak prejazd MHD!!! Ten, kto plánoval túto opravu musel byť amatér! Navyše ho platíme za amatérstvo z našich daní...

25. máj 2018

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň, ďakujeme za Váš podnet. Bol odoslaný na riešenie na odd.životného prostredia a komunálnych vecí na riešenie.

MsÚ Levice



25. máj 2018

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň, štátna cesta ceste III/1514 je v správe Regionálnej správy a údržby ciest, stredisko Levice, ktorej pracovníci zabezpečovali obnovu vodorovného dopravného značenia.

odd. životného prostredia a komunálnych vecí MsÚ Levice



25. máj 2018

Martin

Zabezpečovali akosi divne, keď to nemalo ani hlavu, ani pätu a zablokovali hlavný pás, pričom MHD nemalo ako prejsť od Hlavnej pošty až k Šoltéske...Jednoducho, organizovaný bordel v réžii vedenia mesta Levice...Najvyšší čas vás všetkých vymeniť!
05. jún 2018

Gian Pietro

Už pár rokov sa pýtam sám seba načo vlastne existuje portál „Odkaz pre starostu“? Aké má prínosy (výhody), ale aj negatíva. Zbierať 2% príspevky z daní od občanov SR pre svoju činnosť - fungovanie a Boh vie načo ešte? Po toľkých rokoch žiadny pokrok, vylepšenie, ani vymožiteľnosť (väčší psychologický tlak) riešení problémov! Keď sa predmetná spol. rozhodne nenapísať, alebo jednoducho neriešiť problém – všetko ide do stratena a koniec témy. Možno by stačilo námet a žiadosť o riešenie preposielať zodpovednej organizácii do „nemoty“, kým by vec nebola vyriešená, alebo aktualizácie neriešenia veci – podnet vždy zaradiť na začiatok ako prvé v zozname stránky s výraznou krikľavo žltou farbou a výkričníkom. Jasné že nie malicherné hlúposti ako napr. malý výtlk na ceste - chodníku, alebo zriadenie prechodu pre chodcov, kde nikdy nebol a nikomu nechýbal, popr. dopravná situácia to neumožňuje. Všetko po profesionálnom zvážení a zhodnotení zamestnancov portála „OPS“.

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania