Lietajúce smeti pri paneláku

Zodpovednosť za riešenie: Levice

V riešení
meno
Anet Nemeth 02. júla 2018

Panelak Ku Bratke 46 sa zatepluje a pani ktori natom pracuju nechavaju lietat nielen stavebny material po okoli, ale i obaly z potravin ktore konzumovali. Zaroven je ohradenie stavby zle zabezpecene a pri silnejsom vetre by mohlo spadnut na nejake auto, kedze ohradenie siaha na parkove miesta. Spolocnost, ktora zabezpecuje zateplenie to asi s ochranou zivotneho prostredia nemysli celkom vazne, kedze aj vrecia, ktore su naplnene smetami za ohradenim nie su uzavrete a smetie lieta az k pieskovisku pre deti. Prosim o okamzite doriesenie.
Dakujem,
Nemethova

02. júl 2018

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň, ďakujeme za Váš podnet. Bol odoslaný na riešenie na odd. územného plánovania a stavebného poriadku MsÚ.

MsÚ Levice
02. júl 2018

Martin

Prosím, ktorá firma zateplenie vykonáva? Napíšte jej názov, prosím, aby sme vedeli ktorú firmu si nezavolať, pretože tiež ideme zatepľovať. Inak, za stav staveniska môže aj stavbyvedúci, teda ak nejaký tam vôbec je...
04. júl 2018

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň, Mesto Levice oznámil bytovému družstvu daný podnet a požiadal ho o zabezpečenie nápravy prostredníctvom pohovoru so stavbyvedúcim.

odd.územného plánovania a stavebného poriadku MsÚ Levice
04. júl 2018

Anet Nemeth

Ahoj Martin,

Zial neviem ktora spolocnost zateplovanie vykonava, kedze nikde nebol vyveseny napis na leseni, takze v tomto asi velmi nepomozem. Kazdopadne sa zatial vela v okoli stavby nezmenilo.
04. júl 2018

Martin

Ahoj Anet,
očividne majú dobrého stavbyvedúceho, ktorý ani len nevie svoje povinnosti. Pri stavbe musí byť na viditeľnom mieste umiestnený údaj, ktorá firma stavbu realizuje a meno zodpovedného. Ak sa to dozvieš, prosím, ozvi sa. Vďaka.
14. júl 2018

Anet Nemeth

Ahoj Martin,

Tostav s.r.o.
16. júl 2018

Anet Nemeth

Poletujuce smeti - parkovanie na travniku

Dobry den, opakujuca situacia, ktoru som uz nahlasovala, ale vyzera to tak ze stavebna spolocnost, ktora zatepluje panelak Mesto Levice nijakym sposobom neuposluchla. Folie a penove hmoty sa hadzu dolu a poletuju po okoli ako aj parkuje sa na travniku a odvaza sa material cez travnik s vleckou. Je toto takto chceny a akceptovany stav od oddelenia Zivotneho prostredia v Levicjaich? Prosim o info. Dakujem,
Nemethova
16. júl 2018

Anet Nemeth

Prosim o okamzitu napravu, material zo stavby je neohradeny a deti ho pouzivaju k hraniu, co je dost nebezpecne.

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania