Smeti na Textilnej

Zodpovednosť za riešenie: Levice

V riešení
meno
Jan Jančo 02. júla 2018

Dobrý deň to je tá smetná nádoba ktorá sa vynáša trikrát do týždňa. Tentokrát už je to bez vreca. Keby to čo píšete bola pravda tak smetná nádoba pri detskom ihrisku by nemohla takto vyzerať v piatok poobede. Od dnešného dňa vám budem posielať pravidelne informáciu aby ste nemohli ľudí zavádzať.

03. júl 2018

Odpoveď samosprávy

Zber odpadu z malých smetných nádob v tejto lokalite sa vykonáva 3x týždenne - každý pondelok, stredu a piatok, nádoby na zber psích exkrementov sa vyprázdňujú každý párny týždeň. Tieto intervaly nepostačujú len v tom prípade, keď do týchto nádob sa vyhodí odpad, ktorý do nich nepatrí. Uvedená nádoba bude na základe Vášho podnetu a potreby vyprázdňovaná a kontrolovaná zamestnancom MsÚ.

odd. životného prostredia a komunálnych vecí MsÚ Levice
05. júl 2018

Jan Jančo

Smeti na Textilnej 4. júla

Dobry deň dnes je 4. júla a ani náznak toho. že by sa niekto zaujímal o smetnú nádobu. Tvrdenie že sa smetná nádoba vynáša trikrát do týždňa je zavádzajúce a nepravdivé. Bolo by na čase aby sa kompetentní ľudia zodvihli a začali v meste kontrolovať veci tak ako majú a nie od stola písať nezmysli.
11. júl 2018

Odpoveď samosprávy

Smetná nádoba bola vysypaná a bude kontrolovaná 3x týždenne. foto je zo 6.7.2018

prednosta MsÚ
18. august 2018

Jan Jančo

Opäť smeti

Po krátkej dobe sa opať nevynášajú koše pri detských ihriskách. Snaha zodpovedních trvala veľmi krátko. Fotene je v pondelok 13 a 15. augusta 2018 proklamované vynášania zo strany MÚ sa nenapĺňa a tak isto ani kontrola zodpovedného pracovníka nie.
11. apríl 2019

Jan Jančo

Textilná-kôš-poškodený

este stale caka na opravu
31. január 2020

Jan Jančo

Textilná-kôš-preplnený

zabuda sa na tento kóš
31. január 2020

Odkaz pre starostu Levice

Podnet bol opatovne zaslany samosprave,

s pozdravom,

Pavla Rachelová
[email protected]

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania