Skládka okolo kontajnerov na Mochovskej 16

Zodpovednosť za riešenie: Levice

Vyriešený
meno
Eva 30. augusta 2018

Na Mochovskej 16 - stojisko kontajnerov - neporiadok, zložené kusy nábytku,rozhádzané drobné smeti... Viem, že je to o nás ľuďoch, viem že by to mali zaniesť na zberný dvor. Ale ľudia sú akí sú a je ich bohužiaľ v tomto paneláku veľa a tak to ignorujú (možno o tom ani nevedia -možno by pomohlo spraviť osvetu - do každého vchodu oznam, že takéto smeti patria do zberného dvoru). Vidím, že sa začínajú vytvárať uzavreté stojiská, možno by pomohlo, keby sa na tejto adrese vytvorilo čo najskôr a tiež keby to viac sledovala a riešila mestská polícia. No a kým to ľudia pochopia a prestanú robiť, aby častejšie chodili smetiari, ktorí vyzbierajú aj tieto veľké "smeti" a upracú okolo kontajnerov. Ďakujem.

04. september 2018

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň, veľkoobjemový odpad z priestoru stojiska kontajnerov na Mochovskej 16 bol odstránený 3.9.2018.

odd,. životného prostredia a komunálnych vecí MsÚ Levice
05. november 2018

Eva

Preplnený kontajner na papier

Kontajner na papier na Mochovskej 16 je neustále preplnený, frekvencia vyprázdňovania kontajneru je nepostačujú ca. Navrhujem častejší odvoz, alebo doplniť kontajner na papier.
01. august 2022

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň, problém sa snaží mesto riešiť budovaním uzamykateľných kontajnerových stojísk, ktoré zabraňujú v rozfúkaní odpadkov, vyhadzovaniu "cudzieho odpadu" a tiež bránia vyberačom v prístupe ku kontajnerom.

odd. životného prostredia a komunálnych vecí MsÚ Levice

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania