Konáre, jamy, železa, burina,kamene ...na ul.P.O.Hviezdoslava

Zodpovednosť za riešenie: Levice

Vyriešený
meno
Chisa 17. októbra 2018

Na ul.P.O.Hviezdoslava dlhodobo neodpratane spilene konare, nebezpecne jamy nevhodne zabezpecene voci padu,nepokoseny priestor z dovodu neporiadku,kamene, kable....verejne nebezpecny priestor uz minimalne 4.mesiac!

18. október 2018

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň, ďakujeme za Váš podnet. Bol odoslaný na riešenie na odd. životného prostredia a odd. stavebného poriadku MsÚ.

MsÚ Levice
06. november 2018

Chisa

Ten nasledny t.j. dalsi vyrub stromov je tiez v poriadku?
14. december 2018

Chisa

Dakujene za skutocne promtne riesenie neskutocne zloziteho problemu!je naozaj velmi obtiazne nariadit odvoz spilenych konarov a zabezpecit miesto tak, aby nebolo nebezpecne!tesime sa na sneh, ten aspon ten bordel, spinu, kable, zeleza a jamy zasype. Ak budeme mat "stastie", dojde k urazu alebo poskodeniu aut a potom snad...ale...vlastne skoda reci...
02. jún 2019

Chisa

Pozdravujem odd.zivotneho prostredia a odd.stavebneho poriadku! V mene obcanov Vam zo srdca dakujeme a zelame dalsie prijemne "nicnerobenie"...vdaka Vam si "nicnerobenie" uziju aj Ti, ktori sa maju starat o kosbu ci poriadok v meste.
10. september 2020

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň, stavebník, ktorý znečistil uvedenú časť verejnej zelene si odpad odstránil a verejné priestranstvo aj vykosil.

odd. životného prostredia a komunálnych vecí, Mestský úrad Levice

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania