Kyjevská-strom-neorezaný

Zodpovednosť za riešenie: Levice

V riešení
meno
Roland Beláni 21. januára 2019

Dobrý deň,
opakovane a v predstihu aby sa nepremeškal vhodný termín pripomínam záväzok MsÚ Levice ešte z 29.9.2017 zrealizovať výrazný rez drevín na uliciach Kyjevská a Kpt.Nálepku, ktorý sa mal zrealizovať ešte v roku 2018, ale sa nezrealizoval. Očakávame, že tento rok nebudeme musieť chodiť po zašpinených chodníkoch a parkovisku a nosiť si domov a do áut špinu z prezretého ovocia !

21. január 2019

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň, ďakujeme za Váš podnet.
Kto? odd. životného prostredia a komunálnych vecí MsÚ Levice

MsÚ Levice
28. január 2019

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň, dreviny druhu slivka čerešňoplodá budú v lokalite ul. Kyjevská, Kpt. Nálepku a Marxova ošetrené rezom v jarných mesiacoch pred dozrievaním plodov, aby sa zabránilo ich prirodzenému opadu.

odd. životného prostredia a komunálnych vecí MsÚ Levice
10. marec 2020

Roland Beláni

Kyjevská-strom-neorezaný

Dobrý deň, opakovane pripomínam prísľub orezania stromov na uliciach Kyjevská a Kpt.Nálepku. Posledný prísľub orezať stromy v jarných mesiacoch bol niekoľko rokov dozadu, nestalo sa tak. Viď. foto a zostatky po zhnitom ovocí z minulých úrod. Stačí sa prejsť a uvidíte.Nepremeškajte prosím vhodný čas na jarný rez stromov. Inak budeme opäť tak, ako každý rok chodiť po špinavých a lepkavých chodníkoch a nosiť si špinu domov.
10. január 2021

Roland Beláni

Ďaľší rok ubehol a napriek prísľubu zodpovedných pracovníkov z MsÚ z 09/2017 orez stromov nebol stále zrealizovaný. Tri jarné sezóny 2018, 2019, 2020 sa na to kompetentní vykašlali. Čo je prosím potrebné urobiť zo strany obyvateľov preto, aby sa tie stromy už túto sezónu orezali ?
Takže žiadame Vás znova a v dostatočnom predstihu aby sa nepremeškal vhodný termín zrealizovať výrazný rez drevín na uliciach Kyjevská a Kpt.Nálepku.
11. január 2021

Odkaz pre starostu Levice

Podnet bol opätovne odoslaný samospráve,

s pozdravom,

Pavla Rachelová
[email protected]

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania