Južná-detské ihrisko

Zodpovednosť za riešenie: Levice

V riešení
meno
Ladislav 29. marca 2019

Ihrisko by malo byť miestom, kde by malo byť prostredie vhodné pre deti, na tomto ihrisku je nekvalitná drť, ktorá spôsobuje veľmi prašné prostredie. Syn má po návšteve ihriska plný nos prachu a šaty, hračky to všetko je nabité prachom.
Určite nespĺňa hygienické kritéria, pretože je to ako na stavbe.

29. marec 2019

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň, ďakujeme za Váš podnet.
Kto? odd. životného prostredia a komunálnych vecí MsÚ Levice

MsÚ Levice
09. apríl 2019

Ela

Dobrý deň, bolo by vhodné aj ihrisko skontrolovať, bo na viacerých miestach je poškodené oplotenie, drevo, ktoré lemuje pieskovisko je na niektorých miestach nahnite. Po rozkopavke, keď ťahali káble cez ihrisko, niektoré kríky vypilili, ale kmene nechali nevybrali, bolo by dobre ich odstrániť. O smetiach ani nehovorím, všade naokolo sa povalu.
12. apríl 2019

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň, realizácia a údržba detských ihrísk musí byť v súlade s príslušnými všeobecne záväznými predpismi a normami, všetky herné zariadenia inštalované na verejnom priestore musia spĺňať normu EN 1176 a normu EN 1177 – dopadové plochy. Detské ihrisko na Južnej ulici bolo realizované na základe projektovej dokumentácie a stavebného povolenia v súlade s uvedenými predpismi a normami, dopadová plocha z drobného štrku na detskom ihrisku spĺňa požiadavku bezpečnej dopadovej plochy v súlade s EN 1177 – štrk frakcie 2-8 mm. Pri bežnom používaní sa drobný štrk roztiahne, rozkope aj mimo dopadovej plochy, v rámci údržby detského ihriska dopadové plochy upravíme a doplníme tak, aby aj naďalej spĺňali bezpečnostné predpisy.
Opravu poškodeného plotu sme objednali.

odd. životného prostredia a komunálnych vecí MsÚ Levice
10. apríl 2022

Kristína

Dobrý deň chcela by som vás informovať o otrhnutich reťazí na ŠKorec Vinohradi.
11. apríl 2022

Odkaz pre starostu Levice

Podnet bol opätovne odoslaný samospráve,

s pozdravom,

Pavla Rachelová
[email protected]

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania