Na lúkach-chodník-rozkopaný

Zodpovednosť za riešenie: Levice

Vyriešený
meno
Marian Staron 15. apríla 2019

Už by aj stačilo, viac ako 30 dní na tomto chodníku ani duša, t.j. nikde nikoho, načo rozkopú chodník, keď potom ho nikto nespravuje? Kde je stavebný dozor, a ako sa vedie denník prác? Dokedy máme znášať nezáujem firmy spraviť chodník v čo najkratšom čase na požadovanej úrovni? Preto sa asi navyšujú ceny, keď " náročná práca" tak dlho trvá? A to nielen na tomto úseku. Kto je vlastne zodpovedný za vykonanie práce a kontrolu vykonávania práce?

15. apríl 2019

Lukáč Pastier

Mám pocit, že v LV už nemá ani kto vyviezť smeti.
25. apríl 2019

*pt*

prace prerusene pre zle klimaticke podmienky... univerzalna odpoved ked firma potrebuje ludi inde :)
30. apríl 2019

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň, práce na rekonštrukcii chodníkov v meste prebiehajú na viacerých úsekoch s termínom ukončenia v polovici mája 2019. Do konca apríla boli zrealizované rekonštrukcie chodníkov na ulici Na lúkach, Tyršovej ul. , Ul. M. R. Štefánika, Ul. Fr. Hečku, Ul. SNP, Vojenskej ul., Ružovej ul., Dopravnej ul. a na Poľnej ulici. Do polovice mája bude dokončená aj rekonštrukcia chodníkov na Ul. A.Sládkoviča a Ul.Ľ.Štúra.

odd. územného plánovania a stavebného poriadku MsÚ Levice
02. máj 2019

Marian Staron

som rad, ze je chodnik konecne opraveny, ale to treba stale upozornovat kompetetntych nech si robia svoju pracu a kontroluju vykon zadanych prac, platenych z nasich dani?
az do upozornonia nebolo siahnute na oprave chodnika nikym po dobu cca 30 dni, po upozorneni, odrazu sa vsetko dalo do pohybu a chodnik bol dokonceny za neceleho 2,5 tyzdna,t.j., zbytocne su natiahnute terminy otazka ci aj takto nie su natiahnute ceny :-(

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania