Poľná-chodník-poškodená dlažba

Zodpovednosť za riešenie: Levice

V riešení
meno
Marian Staron 16. apríla 2019

Približne v októbri som zaregistroval, že bol rozkopaný chodník na základe havárie vodovodného potrubia, však dobre, išla zima a tak to bolo len nahrnuté štrkom, no ako beží čas, na proťajšej strane "natiahli nový povrch chodníka" a na túto opravu sa akosi pozabudlo, nemal niekto skontrolovať prevzatie staveniska a jeho uvedenie do pôvodného stavu? je zhruba polka apríla a stále sa nič nedeje, však to nejako bude. A takto to funguje skoro so všetkými problémami (je ich na tejto stránke dosť spomenutých), nebolo by vhodné urobiť si kompetentným obchôdzku mestom, pospisovať si závady, skontrolovať tak ako im to káže norma všetky vykonané práce na území mesta a dať ich do súladu so zákonom a mravmi? Alebo budeme trpieť naďalej niekoho kto to má "na háku a poberá mesačnú mzdu"?

17. apríl 2019

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň, ďakujeme za Váš podnet.
Kto? odd. územného plánovania a stavebného poriadku, MsÚ

MsÚ Levice
05. október 2019

Marian Staron

Ďakujem zodpovednému pracovníkovi, ktorý od 17.4.2019 nie je schopný dať odpoveď, ako sa bude s opravou chodníka postupovať (do dnešného dňa sa tu nepohol ani len lístoček, nebodaj robotník opierajúci sa o lopatu) . Bolo by vhodné tohoto "zodpovedného pracovníka" čo najskôr vymeniť, nakoľko ho vôbec nezaujíma stav komunikácií v meste za čo je platený.
17. jún 2020

Marian Staron

je jún 2020 a nejako sa stále nič nedeje, chodník je naďalej v rovnakom stave, po rozkopaní a vykonanej oprave len zasypaný, však čo chodci, máme vás na háku, hlavne, že náprotivný chodník, čo bol v podstatne lepšom stave preasfaltovali :-(
kto je za tento stav zodpovedný? bude niekedy aj vyvodený postih voči tejto osobe, ktorá nič nekoná a poberá za nekonanie plat ?
19. jún 2020

Odkaz pre starostu Levice

Podnet bol opätovne odoslaný samospráve,

s pozdravom,

Pavla Rachelová
[email protected]

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania