Textilná-parkovanie-problémové

Zodpovednosť za riešenie: Levice

Uzavretý
meno
František 06. júna 2019

Ďakujeme za novootvorené parkovisko na sídlisku R5, ale stratilo 100% účinok. Parkovisko je naplnené max. na 60%, i napriek tomu autá stoja v strede vozovky na ulici Konopná (problematické vychádzanie z parkovacieho miesta), na chodníkoch a za bytovým domom na trávnatej ploche.

07. jún 2019

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň, po otvorení nového parkoviska pre 180 áut mestská polícia zvýšila kontroly v uvedenej lokalite a nebude tolerovať parkovanie mimo vyhradených parkovacích miest.

Mestská polícia Levice
15. január 2022

Lucia

Dobrý deň , chcela by som podať podnet o zváženie poskytnutia parkovacích miest s možnosťou zakúpenia na ulici textilnej , parkovanie je tu veľmi problémové a a ako majiteľka bytu na tejto ulici by som chcela prísť domov a na danej ulici pred svojim čínžákom aj zaparkovať neskôr ako po 14:00 hod. Myslím si že v dnešnej dobe je neprijateľné nemať možnosť zaparkovať pred svojim domom, keď to tak môže fungovať v iných mestách nevidím problém prečo by to nebolo kožné aj tu som ochotná zakúpiť si aj viac parkovacích miest s ročným najmom. Bola by som rada keby ste to v dohľadnej dobe zvážili alebo nejak ináč vyriešili , keďže papuče sa tu rozdávajú ako na bežiacom pase , pre mňa ako matku s malým dieťaťom je neprijateľné parkovať o 2 ulici dalej a aj veľké parkovisko už býva plne. Ďakujem

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania