Konopná-neporiadok a odpadky-neporiadok vo verejnom priestranstve

Zodpovednosť za riešenie: Levice

V riešení
meno
Jarmila 10. júla 2019

Viac ako dva týždne plny smetny kôš.. Upratujeme si tu sami, zametame a udržujeme poriadok ale sem tam by sa mohlo aj mesto zapojiť... Dali sme tam tašky na smeti aj tie sú už plné.. O prekopanom pieskovisku môžeme len snívať a o odstránení buriny okolo pieskovisko tiež pokiaľ si to nespravíme samy....

10. júl 2019

Jan Jančo

Konopná-kôš-preplnený

medzi činziakmi Textilna, Konopná a Pradiarska je uplne preplneny kós na odpad. Poprosim zamestnancov MsU o kontrolu stavu smetiakov na sídliskach a kontrolu pieskovis.
11. júl 2019

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň, ďakujeme za Váš podnet.
Kto? odd. životného prostredia a komunálnych vecí MsÚ Levice

MsÚ Levice
16. august 2019

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň, nádoba sa vyváža 2x týždenne, žiaľ opakuje sa situácia, že občania naplnia kôš domovým odpadom čím sa kôš rýchlo zaplní. Zvýšili sme frekvenciu vývozu na 3x týždenne.

odd. životného prostredia a komunálnych vecí MsÚ Levice
26. júl 2021

Andrea

Konopná-lavička-znečistená

Ihrisko žirafa medzi rybníkmi 3 a 5.
Mesto by mohlo pravidelne kontrolovať čistotu parkov v Leviciach. Je to nechutné chodiť pomedzi odpadky s malými deťmi. Okolo lavičiek plno fliaš a plechoviek, všade samé špaky. Tráva ako vždy po kolená potom si musím hľadám dieťa. Padnutý konár v pereci už dva týždne. Po búrke ho akurát odpilili zo stromu ale nechali krížom cez perec. Za tie peniaze čo si platíme by to tu malo vyzerať inak.

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania