Vysoká-neporiadok a odpadky-neporiadok vo verejnom priestranstve

Zodpovednosť za riešenie: Levice

Vyriešený
meno
J. R. Oppenheimer 20. novembra 2019

Takto vyzerá po víkendoch Kalvária – miesto oddychu, turistiky, kresťanskej histórie a hodnôt. Odpad, plné smetné koše, zdevastované lavičky. Bol by som rád keby mi niekto odpísal v duchu štatistickom, koľko ľudí odchytili a pokutovali príslušníci Mestskej polície za tento rok 2019 v súvislosti s vandalizmom (najmä poškodzovanie mestského mobiliáru), popíjaním alkoholu na verejných voľných mestských priestranstvách na to neurčených a rozhadzovaním odpadu. Obzvlášť by bola vhodná štatistika počas víkendov. Ako keby vymizla z pracovných povinností MsP pochôdzková činnosť policajtov! A už vonkoncom nechápem ako na Kalvárii môže niekto netrestne založiť oheň, vatru a robiť si tzv. „Táborák“!!!!!

26. november 2019

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň, ďakujeme za Váš podnet.
Kto? útvar primátora

Mestský úrad Levice
05. december 2019

J. R. Oppenheimer

A čo ďalej páni z útvaru Primátora??? Riešenie - náprava?
08. december 2019

Braňo

Čudujete sa? Po víkendoch je bordel všade , aj v mestskom parku.kalvária , na ňu sa zabúda. Jedno z mála lokalít ktoré majú byť pekné, čisté a upravené , žiaľ realita býva úplne inde a úprimne nechápem?!
13. december 2019

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň, neporiadok bol odstránený aktivačnými pracovníkmi, oprava lavičiek zničených vandalmi bude zabezpečená v jarných mesiacoch 2020.

útvar primátora MsÚ Levice
20. december 2019

J. R. Oppenheimer

Ďakujeme! (budem sledovať tú spomínanú jar 2020 - aby z toho zas nebol tzv. skutek - utek) Ináč nechápem prečo neustále kryje Magistrát MsP a nekontroluje jej činnosť najmä v zmysle pravidelných pochôdzkových činností podľa jednotlivých rajónov a zodpovedných dvojíc Policajtov?!?! (vyhodnocovanie počtu zásahov a ich efektívnosti)
31. marec 2020

Braňo

Vysoká-neporiadok a odpadky-neporiadok vo verejnom priestranstve

riadny bordel na kalvárií, poriadne nemáme (levičania) kam chodiť a aj vďaka nezodpovedným ľuďom takto vyzerá jedno zaujímavé miesto v meste !
06. apríl 2020

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň, smeti boli odstránené a neporiadok uprataný dňa 6.4.2020. Oprava lavičiek sa uskutoční súbežne s opravou ostatných lavičiek v meste.

útvar primátora, MsÚ Levice
02. október 2020

J. R. Oppenheimer

Útvar primátora píše 6. apríla 2020 že oprava lavičiek sa uskutoční súbežne s opravou ostatných lavičiek v meste. Takže 14. septembra sa vykonala výmena a oprava lavičiek v Hradnom parku. Kde je ten súbeh??? :-( Kedy sa už konečne dočkáme funkčných lavičiek aj v tomto prípade?
06. október 2020

Odkaz pre starostu Levice

Podnet bol opätovne odoslaný samospráve,

s pozdravom,

Pavla Rachelová
[email protected]
12. október 2020

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň, lavičky na Kalvárii sme už opravili .

odd. životného prostredia a komunálnych vecí, MsÚ Levice
15. október 2020

J. R. Oppenheimer

Musím pochváliť! Sú konečne pekné/funkčné. Ďakujem veľmi pekne za všetkých ľudí - úprimne! Možno sú tie lavičky opravené už dávnejšie. Nemusel som nič urgovať a písať. Stačilo preklopiť status do VYRIEŠENÉ! (hoc aj bez fotiek) Chátra informovanosť nielen autora podnetu, ale celej verejnosti.
15. október 2020

J. R. Oppenheimer

... vďaka aj Vám pani Rachelová!

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania