Mochovská-kôš-uzamykaci system

Zodpovednosť za riešenie: Levice

V riešení
meno
Peter 25. novembra 2019

Po instalacii stojísk pre smetné koše na Mochovskej 2, 4 sa akosi zabudlo namaľovať "surové" železo uzamykacieho systemu. Okrem toho ďakujem za realizaciu, určite sa zlepší čistota a naši spoluobčania nám počas inventúry nebudú robiť neporiadok.

26. november 2019

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň, ďakujeme za Váš podnet.
Kto? odd. životného prostredia a komunálnych vecí MsÚ Levice

Mestský úrad Levice
11. december 2019

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň, teší náš, že kladne beriete realizáciu stojiska pri Vašom bytovom dome, aj my dúfame, že sa zlepší čistota a poriadok okolo nádob. Teraz je to už aj na obyvateľoch domu ako sa postavia k udržiavaniu čistoty. Samozrejme, že na nedofarbené časti sa nezabudlo, realizátor  stojísk má podmienku ukončenia dorábaných častí na všetkých stojiskách.

odd. životného prostredia a komunálnych vecí MsÚ Levice
19. august 2022

Peeet

Mochovská-kôš-nevhodne umiestnený

Nefunkčné uzamykanie kontajnerového stojiska, zámok poškodený a nevhodné uloženie kontajnera na sklo ... "Pracovníci" vykonávajúci inventúru kontajnerov si vymysleli, že pritiahnu kontajner k posuvným dverám a tak si zaistia bezkľúčový prístup pre ďalšie nájazdy ! Takže celá investícia vybudovania kontajnerového stojiska je tým pádom vyhodená do koša. Stačí aby páni z komisie a odboru odpadov zdvihli zadky a urobili si obchôdzku ako to "funguje" s odpadmi a hospodárili s našimi daňami efektívne a vysvetlili vysoko erudovaným zamestnancom top firmy Vialle, že keď sa tam vďaka ich rozmiestneniu kontajnerov dostanú inventúrne indivíduá tak budú zbierať a čistiť stojisko stále dookola a my to budeme radi platiť z daní za odpad ! P.s.ten neporiadok po zaváraninách asi netreba komentovať ... Či?

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania