Dopravná-nekvalitne parkovisko

Zodpovednosť za riešenie: Levice

V riešení
meno
Palo 11. decembra 2019

Je mesto spokojné s kvalitou nového parkoviska na Dopravnej? Je to všetko v poriadku? Či znovu bolo všetko robené podľa projektovej dokumentácie? Vyzerá to tak, že to je už hotové a skolaudované. Ja som v podstate iné od tej firmy, ktorá ho realizovala ani nečakal. Je s tým mesto spokojné?

V tejto súvislosti by som sa tiež rád informoval o stave riešenia ďalších podnetov, ktorých vyriešenie bolo avizované mestom v rámci realizácie parkoviska. Bude sa s tým niečo robiť?

11. december 2019

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň, ďakujeme za Váš podnet.
Kto? odd.územného plánovania a stavebného poriadku MsÚ Levice

MsÚ Levice
13. december 2019

Palo

Ja len dúfam, že sa mestu konečne otvoria oči, že si konečne uvedomí, aká firma tu vyhráva verejné obstarávania a po posledných skúsenostiach s týmto podnikateľskými subjektmi mesto zváži, či bude daná firma aj naďalej dodávať mestu podobné služby, o ktorých kvalite je presvedčený asi len konateľ týchto firiem.
To všetko v záujme nás, všetkých Levičanov. Aby sme mali pekné mesto, a nie len nejakú narýchlo zlátanú, polepenú haraburdu, ktorá sa po roku sama rozpadne.
13. december 2019

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň, parkovisko na Dopravnej ulici je ukončené s drobnými nedorobkami, ktoré budú odstránené do konca roka 2019 a niektoré vzhľadom na ročné obdobie do 30.4.2020. Kolaudácia bude po zvolaní stavebným úradom v priebehu mesiacov január-február 2020. 

odd. územného plánovania a stavebného poriadku MsÚ Levice
17. december 2019

Palo

Trebalo by sa zamyslieť, ako je možné, že sa pravidelne opakuje situácia s "nedorobkami"?

Uveďme si príklad:
Kebyže Vám niekto doma položí dlažbu spôsobom, že tam budú centimetrové schody hore dole, celá podlaha krivá, že zakopávate, a sokle budú len tak od oka hore dole plusmínus centimeter-dva na nakrivo. Že vám ešte počas toho zničia a doškriabu novú podlahu v chodbe. Atď.

Asi Vás porazí.

A teraz si predstavme, že vy si ich po tejto skúsenosti zavoláte znovu, aby vám vymenili strechu. Lebo dali najlacnejšiu ponuku.

A adaptácia tohoto sa tu deje v realite.

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania