Z. Nejedlého-parkovanie-chýbajúce miesta

Zodpovednosť za riešenie: Levice

V riešení
meno
Zuzana 10. januára 2020

Prosíme Vás o nové parkovacie miesta pre obyvateľov ulice Zd.nejedlého 15 a okolité vchody. Nakoľko je obrovský problém po 18stej hodine zaparkovať. Ľudia sú nútení parkovať stovky metrov ďaleko, častokrát susedia na druhých volajú mestskú políciu i keď auto nikomu nezavadzia. Niekedy však ľudia odparkujú auto tak, že ostatní z parkoviska nemôžu vyjsť alebo prejsť popred činžiaky. Toto má za následok poškodenie áut. Myslíme si, že vhodné miesto na parkovisko je plocha za činziakom(viď foto) alebo pred ním. Je pravda, že treba zachovať zeleň a miesto pre deti či psíčkarov ale bohužiaľ situácia s parkovaním je už naozaj zlá. Preto treba myslieť aj na zriadenie nových parkovacích miest. Keď to išlo aj pri stanici tak by mohlo aj tu. Veľmi by to ľuďom pomohlo.

15. január 2020

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň, ďakujeme za Váš podnet.

odd. územného plánovania a stavebného poriadku MsÚ Levice
24. február 2020

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň, v zmysle „Koncepcie rozvoja statickej dopravy v meste Levice“ je parkovanie v danej lokalite vybudované a s ďalším sa zatiaľ neuvažuje, nakoľko podľa STN 73 6110 sa odstavné a parkovacie miesta navrhujú tak, aby boli dochádzkové vzdialenosti najviac 300 m a v dostupnej vzdialenosti je dostatok parkovacích miest (veľké parkovisko, pozdĺžne parkovisko pred bytovým domom z. Nejedlého 15 – 19, parkovisko, parkovisko popri komunikácii z. Nejedného smerom ku kruhovej križovatke..).

odd. územného plánovania a stavebného poriadku MsÚ Levice
25. február 2020

Zuzana

Stačí sa prejsť po okolitých parkoviskách v čase cca o 18:00 a uvidíte, že parkovacích miest je tu skutočne nedostatok. Vlastne v tom čase už autá stoja aj tam kde by stáť nemali a majú šťastie, že MP im nedá pokutu.
04. október 2020

Katarína B.

Z. Nejedlého-parkovanie-chýbajúce miesta

Prosíme Vás o vybudovanie nových parkovacích miest. O niekoľko miest ste nás pripravili vďaka klietke na smetne koše. Autá musia stáť kade tade, na strede veľkého parkoviska, na chodníku na tráve alebo blokujú výjazd z parkoviska. Človek príde domov po piatej večer a už nemá kde parkovať. Často krát musíme chodiť stovky metrov pešo od auta čo v prípade dažďa s nákupom a dieťaťom s kočíkom nie je veľmi vyhovujúce.
Na iných sídliskách pribúdajú parkovacie miesta len my tu nemáme kde parkovať a ľudia si vďaka tomu robia zle( poškriabané autá). A nie nemyslíme si že máme dostatok parkovacích miest ako už bolo raz spomínané. Miesta na parkovisko tu máme viac než dosť. Keď inde vedia vziať kúsok zelene na úkor parkovisko tak o to prosíme aj my.

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania