Kalvínske nám.-kôš-poškodený

Zodpovednosť za riešenie: Levice

Vyriešený
meno
Iveta 10. januára 2020

Na Kalvínskom námestí pri Mide od súdu ku kostolu bol cez Silvestra rozmlátený odpadkový kôš. Sú tam zdevastované lavičky. Veľké výtlky na chodníku. Čas tu trávia zvláštne skupinky ľudí, po ktorých zostáva vždy neporiadok, počas celého roka. A to cca 60 metrov od policajtov, pri kostole. Treba tu upratať, opraviť lavičky a chodníky. A policajti by mali usmerniť neporiadnikov.

13. január 2020

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň, v piatok 10.1.2019 bola vykonaná obhliadka poisťovacou organizáciou. V priebehu 3. týždňa bude torzo nádoby odstránené.

odd. životného prostredia a komunálnych vecí, MsÚ Levice
13. január 2020

Iveta

13.1.2020. Dobre, počkáme na tretí týždeň. To bude vyriešené torzo nádoby. Zrejme tam umiestnite novú nádobu. Ale ešte zostávajú zdemolované lavičky a výtlky na chodníkoch. Aj to treba vyriešiť.
16. január 2020

Iveta

Dobrý deň. Štvrtok 16.1.2020. Fotené o 9:05. Torzo nádoby na smeti je už odstránené. Ďakujeme. Zatiaľ nie je nahradené novým smetiakom. Aj lavičky sú ešte zdevastované aj výtlky na chodníku zostali. Samospráva odpovedala, že náprava prebehne v treťom týždni. Uvidíme, počkáme.
28. január 2020

Iveta

Dobrý deň. Utorok 28.1.2020. Za odstránené torzo nádoby na smeti nie je žiadna náhradná nádoba. Už od minulého týždňa traja - štyria muži strihajú, pília a čistia zeleň v hrantoch v centre. Vyzerá to oveľa oveľa lepšie.
Ešte zostávajú zdevastované lavičky a hlboké výtlky - celý chodník pri Mide smerom ku kostolu je vo veľmi zlom stave.
20. máj 2020

Iveta

Dobrý deň. 20.5.2020. Lavičky sú opravené. Je nahradený aj odpadkový kôš. Ďakujeme pekne. Ešte zostáva opraviť chodníky, alebo aspoň zaplátať tie hlboké výtlky, aby tam niekto nespadol a nedolámal sa. Chodia tadiaľ aj starší ľudia do kostola.
21. máj 2020

Odkaz pre starostu Levice

Radi by sme sa vyhli kumulovaným podnetom a preto by sme Vás radi poprosili, aby ste v prípade nového problému v tejto lokalite vytvorili nový podnet.
Dôvodom sú rôzne kategórie a podkategórie, ale aj samotné problematické vyhodnotenie podnetu a priradenie statusu. .

Ďakujem za pozorumenie,
s pozdravom,

Pavla Rachelová
[email protected]
22. máj 2020

Iveta

Dobrý deň.
Dobre. Tak rozbité chodníky s hlbokými výtlkmi pri Mide a kostole, na ktoré som upozornila 10.1.2020 v rámci tohto podnetu pridám ako samostatný podnet.
Dovidenia

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania