Vajanského-dlhodobo odstavené vozidlá-vozidlo s EČV, bez platnej TK a EK

Zodpovednosť za riešenie: Levice

Vyriešený
meno
Robert 16. februára 2020

Dlhodobo odstavené vozidlo Renault Clio bez STK a EK na spustených pneumatikách, hned pri východe z parkoviska. Foto - strih z Google Maps. Údaje o vozidle - https://www.stkonline.sk/spz/LV308CN

19. február 2020

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň, ďakujeme za Váš podnet.

Mestská polícia Levice
04. máj 2020

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň, Mestská polícia Levice na základe Vášho podnetu vykonala šetrenie vo veci státia osobného motorového vozidla zn. Renault Clio modrej farby, evidenčné číslo vozidla LV308CN, na vybudovanom parkovacom mieste na Vajanského ul. v Leviciach.
Šetrením bolo zistené, že motorové vozidlo je zapísané v evidencii motorových vozidiel na fyzickú osobu a má riadne pripevnené evidenčné čísla vozidla. Motorové vozidlo nie je starým vozidlom (vrakom ) v zmysle Zákona č. 79/2015 Z. z. o odpadoch a netvorí prekážku v cestnej premávke tak ako je to uvedené v § 43, zákona č. 8/2009 Z. z. o cestnej premávke a o zmene a doplnení niektorých zákonov.
Ďalej, šetrením bolo zistené, že vozidlo nie je spôsobilé prevádzky v cestnej premávke, nakoľko sa vlastník vozidla nepodrobil v ustanovených lehotách bez vyzvania a na vlastné náklady pravidelnej technickej a emisnej kontrole spôsobom a v rozsahu ustanovenom všeobecne záväzným právnym predpisom, čím si nesplnil povinnosť vyplývajúcu z § 45, ods. 1, písm. b), zák. č. 106/2018 Z.z. o prevádzke vozidiel v cestnej premávke a o zmene a doplnení niektorých zákonov.
Mestská polícia Levice uvedenú vec odovzdala Okresnému úradu v Leviciach, Odboru cestnej dopravy a pozemných komunikácií ako vecne a miestne príslušnému orgánu k priamemu vybaveniu dňa 20.08.2018.
Ďalej, šetrením bolo zistené, že vlastník osobného motorového vozidla zn. Renault Clio modrej farby, evidenčného čísla vozidla LV308CN zomrel a vo veci stanovenia nového vlastníka prebieha dedičské konanie.

Mestská polícia Levice
05. január 2021

Henrieta

Dobrý deň,
Tento problém s daným vozidlom sa tu už objavil a nieje úradu/kompetentných zástupcov mesta, ktorý by zabezpečil jeho odstránenie.
Čakáme kým sa vozidlo vrastie do asfaltu úplne?
Za urgentne vyriešenie ďakujem a prajem pekný deň.
17. december 2021

Levice

podnet je vyriešený opakoval sa tu viac krat

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania