Mudroňova-riešenie dopravnej situácie-nebezpečné

Zodpovednosť za riešenie: Levice

V riešení
meno
Stefan Szucs 30. apríla 2020

Dobrý deň prajem,
volám sa Štefan Szűcs a bývam na Mudroňovej ulici v LV. Je to jednosmerná ulica s vysokou frekvenciou áut počas dňa. Prechádzajúce autá, ktorých pribudlo od zmeny obojsmernej na jednosmernú premávku v uliciach Novej osady, obyvateľom ulice resp. ulíc znepríjemňujú život hlukom áut, nebezpečnou rýchlosťou a výfukovými plynmi.
Žiadam o riešenie situácie v súčinnosti s dopravnou políciou nainštalovaním dopravných značiek na obmedzenie rýchlosti do 30 km/h. resp. spomaľovačmi.

30. apríl 2020

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň, ďakujeme za Váš podnet.
Kto? odd. územného plánovania a stavebného poriadku MsÚ Levice

MsÚ Levice
03. máj 2020

Stefan Szucs

Mudroňova-riešenie dopravnej situácie-nebezpečné

Dobrý deň,

posielam aktuálnu fotku z dopravnej situácii na ulici Mudroňova - príloha.
Problém : rýchla jazda áut, z toho vyplývajúci vysoká úroveň hlučnosti a znečistenia ovzdušia, ktoré pôsobí na obyvateľov. Domy sú len 5 m od cesty !
Štefan Szűcs, Mudroňova 23, Levice
04. máj 2020

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň, Váš podnet bol opätovne preposlaný na Okresný dopravný inšpektorát na vyjadrenie.

odd. územného plánovania a stavebného poriadku MsÚ Levice
14. júl 2020

Stefan Szucs

Mudroňova-parkovanie-problémové

Dňa 30.04.2020 pod ID 90056 som upozornil na problém, ktorý sa týka dopravnej situácii v Mudroňovej ulici, kde som žiadal z dôvodu bezpečnosti ako aj nadmerného hluku osadiť v ulici dopravnú značku, ktorá obmedzí rýchlosť na 30 km/hod. Žiaľ môj podnet je ešte stále v riešení.
Od minulého týždňa je Mudroňova ulica prejazdná obojstranne (doteraz bola jednosmerná) a tým aj narástlo riziko dopravných nehôd. Ak ide vozidlo z ulice J.Kalinčiaka do Mudroňovej ulice, tak má vodič obrovské problémy keď pôjde auto oproti zo Saratovskej ulici. Lebo sa vedľa seba nezmestia kvôli parkovaniu.
Preto opätovne žiadam, aby sa situácia vyriešila dopravnou značkou obmedzujúcou rýchlosť na max. 30 km/h. Veď je to pre bezpečnosť všetkých účastníkov cestnej premávky. Nechápem nečinnosť príslušných orgánov.

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania

Sledovať riešenie podnetu
Chcete byť informovaní o ďalšom vývoji podnetu? a sledujte jeho riešenie.