Mochovská-dlhodobo odstavené vozidlá-vozidlo s EČV, bez platnej TK a EK

Zodpovednosť za riešenie: Levice

Uzavretý
meno
Martin Hebert 21. júla 2020

Dobrý deň. Na mochovskej ulici je odparkované dlhodobo toto vozidlo. Pri väčšej premávke robí problém. Prosím o odtiahnutie.

22. júl 2020

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň, ďakujeme za Váš podnet.
Kto? Mestská polícia Levice

MsÚ Levice
12. august 2020

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň, Mestská polícia Levice na základe Vášho podnetu vykonala šetrenie vo veci státia osobného motorového vozidla EČV: LV789AJ vozidla na Mochovskej ul. v Leviciach.
Šetrením povereného príslušníka Mestskej polície Levice bolo zistené, že motorové vozidlo VAZ 2101, červenej tmavej farby je zapísané v evidencii motorových vozidiel na fyzickú osobu. Motorové vozidlo nie je starým vozidlom ( vrakom ) v zmysle Zákona č. 79/2015 Z. z. o odpadoch.
Ďalej, šetrením bolo zistené, že vozidlo nie je spôsobilé prevádzky v cestnej premávke, nakoľko sa vlastník vozidla nepodrobil v ustanovených lehotách bez vyzvania a na vlastné náklady pravidelnej technickej a emisnej kontrole spôsobom a v rozsahu ustanovenom všeobecne záväzným právnym predpisom, čím si nesplnil povinnosť vyplývajúcu z § 45, ods. 1, písm. b), zák. č. 106/2018 Z.z. o prevádzke vozidiel v cestnej premávke a o zmene a doplnení niektorých zákonov.
Mestská polícia Levice uvedenú vec odovzdala Okresnému úradu v Leviciach, Odboru cestnej dopravy a pozemných komunikácií ako vecne a miestne príslušnému orgánu k priamemu vybaveniu dňa 31.07.2020.
S pozdravom
Zdenko Lauroško
zástupca náčelníka
Mestská polícia

MsÚ Levice
26. august 2020

Martin Hebert

Podnet môžete dať ako uzavretý, nechcem mať ďalšie problémy...

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania