M.R. Štefánika-chodník-výtlk

Zodpovednosť za riešenie: Levice

V riešení
meno
Iveta 17. augusta 2020

Dobrý deň. Rozpadnutý, poškodený chodník s veľkými výtlkmi pred vchodmi M.R. Štefánika 19, 17, 15. Vlastne celý chodník až po Bažant je v zlom stave. Treba ho opraviť skôr, než niekto príde k úrazu. A značku zákaz vjazdu postaviť na dobre viditeľnom mieste.

18. august 2020

Daniel Vyszkok

Aj na M.R.Štefánika 7 je rozpadnutý,poškodený chodník treba opraviť celý úsek pred vchodom.
18. august 2020

Iveta

Dobrý deň. Celý chodník M.R.Štefánika 19 - 3, až po Bažant vrátane prístupov k vchodom je v zlom stave. A vonkajší chodník v ešte horšom. Tam od strany súdu stojí po dažďoch stále voda. Musíme chodiť po tráve.Treba to opraviť.
19. august 2020

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň, ďakujeme za Váš podnet.
Kto? odd. životného prostredia a komunálnych vecí MsÚ Levice

MsÚ Levice
08. september 2020

Iveta

Dobrý deň. Včera 7.9.2020 tu zamestnanci (neviem firmu) vyznačili najväčšie výtlky na chodníku pred vchodmi 19-3. Čakáme na pokračovanie. Zišlo by sa vymyslieť aj zablokovanie prístupu áut na tento chodník, keď sa na ňom už pracuje. Značka zákaz vjazdu evidentne nestačí. Chodia po ňom servisáci, kuriéri, pohodlní domáci. Pritom je z oboch strán činžiaku parkovisko. Za zadnými vchodmi cesta s parkoviskom. Autá tu nemajú čo robiť. Zbytočne ničia chodník a ohrozujú chodcov.
16. september 2020

Iveta

Dobrý deň. 16.9.2020. Smerom od Bažantu je zaplátaných zopár najväčších výtlkov. Ale iba po vchod číslo 7. Čiže snáď pätina dĺžky chodníka. Ostatné výtlky sú v pôvodnom - veľmi zlom stave. Teba to dokončiť, aj keď len takýmto látaním. A zas je tam odstavené aj auto. Pritom je za začiatku chodníka značka zákaz vjazdu.
17. september 2020

Odkaz pre starostu Levice

Podnet bol opätovne odoslaný samospráve,

s pozdravom,

Pavla Rachelová
[email protected]
30. september 2020

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň, vzhľadom na opakujúci sa podnet týkajúci sa závad na chodníku na ul. M. R. Štefánika a na parkovisku pred vchodmi č. 13-17 na ul. M. R. Štefánika sme realizáciu rekonštrukcie navrhli do plánu investícií na rok 2021. Plán investičných akcií po prerokovaní v komisii bude zaradený do návrhu rozpočtu na rok 2021, ktorý schvaľuje mestské zastupiteľstvo. O ďalšej realizácii vás budeme informovať.

odd. životného prostredia a komunálnych vecí, MsÚ Levice
30. september 2020

Iveta

Ďakujeme za odpoveď. Tešíme sa že o ďalšej realizácii nás budete informovať.
30. september 2020

Iveta

Dobrý deň. Ďakujeme za odpoveď. Tešíme sa že nás o ďalšej realizácii budete informovať. Len otázka. Načo ste dali označiť výtlky po celej dĺžke chodníka ? A iba niektoré pri Bažante zaplátali ? V zime pod snehom budú ešte nebezpečnejšie.
18. október 2020

Iveta

Dobrý deň. Hlboký, nebezpečný výtlk medzi vchodmi 15 - 17. Tento by asi bolo ozaj vhodné zaplátať, kým sa niekto nezraní.
12. december 2020

Iveta

Dobrý deň. 11.12.2020. Výtlky budú teraz v zime - pri námraze a keď na to nasneží ešte nebezpečnejšie. Niekto sa tam vytkne, alebo inak zraní. Budeme čakať s nápravou až dovtedy ? Tieto hlboké výtlky sú pri vchode číslo 15.
24. február 2021

Iveta

Dobrý deň. Chodník je plný výtlkov. Chcem znovu upozorniť, že po ňom stále chodia aj autá. Najmä teraz často aj kuriéri. Dnešné fotky - sú odparkované autá pohodlných domácich. Ak sa začne chodník opravovať, ozaj je nutné spraviť tam zo strany Podlužianky ZÁBRANY, aby sa sem autá nedostali a zase ho nerozbili. Sú tu parkoviská po oboch stranách činžiaku. Dá sa parkovať aj na ceste. Tých pár krokov snáď zvládne každý. A aj vzadu je parkovisko. Tu autá nemajú čo jazdiť a už vôbec nie parkovať.

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania