Perecká-dlhodobo odstavené vozidlá-nezistené EČV a TK a EK

Zodpovednosť za riešenie: Levice

Vyriešený
meno
Levice 24. augusta 2020

Na parkovisku pred kostolom stoji dlhodobo auto prosime o odstranenie.

24. august 2020

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň, ďakujeme za Váš podnet.
Kto? Mestská polícia Levice

MsÚ Levice
28. august 2020

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň, Mestská polícia Levice vykonala šetrenie vo veci státia osobného motorového vozidla bez pripevnených evidenčných čísel na vybudovanom parkovacom mieste pri Rímskokatolíckom kostole na Pereckej ul. v Leviciach.
 
Šetrením povereného príslušníka Mestskej polície Levice bolo zistené, že motorové vozidlo PEUGEOT 407, šedej metalízy je zapísané v evidencii motorových vozidiel na fyzickú osobu. Motorové vozidlo nie je starým vozidlom ( vrakom ) v zmysle Zákona č. 79/2015 Z. z. o odpadoch a netvorí prekážku v cestnej premávke tak ako je to uvedené v § 43, zákona č. 8/2009 Z. z. o cestnej premávke a o zmene a doplnení niektorých zákonov.
 
Ďalej, šetrením bolo vyhodnotené, že uvedené státie motorového na vybudovanom parkovacom mieste pri Rímskokatolíckom kostole na Pereckej ul. v Leviciach poškodzuje a ohrozuje životné prostredie a taktiež narušuje estetický vzhľad Mesta Levice.
 
Mestská polícia Levice uvedenú vec odovzdala Mestu Levice ako vecne a miestne príslušnému orgánu k priamemu vybaveniu dňa 24.06.2020.
 

Mestská polícia Levice
29. apríl 2021

Levice

auto tam uz nestojí

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania

Sledovať riešenie podnetu
Chcete byť informovaní o ďalšom vývoji podnetu? a sledujte jeho riešenie.