Zle zrekonštruovaný chodník Francisciho 27 Levoča

Zodpovednosť za riešenie: Levoča

V riešení
meno
Filip 16. novembra 2016

Zle novo zrekonštruovaný chodník za bytovkou na Francisciho ulici 27 v Levoči. Ked prší vobec sa po ňom neda chodiť. Zrejme zle vyspádovaný..

19. november 2016

Brano D

Nie je to jediný zle zrekonštruovaný chodník. Na väčšine zrekonštruovaných chodníkov sa zdržiava voda, čo je dôkaz veľmi nekvalitnej práce. Aj preto je zarážajúce, že firma ktorá rekonštruovala chodníky si vyžiadala viac financií (za odvedenú prácu) na základe dodatku zo zmluvy. Dostali viac o necelých 30 tisíc eur. Bohužiaľ za nekvalitnú prácu dostali kvalitne zaplatené, a to s požehnaním primátora Majerského, ktorý obhajoval firmu: „chodil som tam počas práce, naozaj bolo vidieť, že im záleží na tom aby to bolo dobre porobené“ – citácia Milana Majerského zo zasadnutia Mestského zastupiteľstva 30. Júna 2016.
19. november 2016

Filip

Ked to nieje jediný zle zrekonštruovaný chodník alebo úsek, je potrebne spísať podnet každý ma možnosť ... Neviem ci sa tým nieco vyrieši, dufam že ano... O politickej scéne na Sk je úplne zbytočné sa baviť... Bohužiaľ
22. november 2016

Odpoveď samosprávy

Ďakujeme za zaslanie podnetu.
Uvedený problém nie je spôsobený zlým vyspádovaním chodníka ale chýbajúcim odvodnením popri chodníku. Voda sa zdržiava v miestach, kde nie odvodňovací rigol. Mesto Levoča pristúpi k dobudovaniu odvodňovacích rigolov s vyspádovaním k existujúcim rigolom. Nakoľko súčasné klimatické obdobie nedovoľuje uskutočniť uvedené stavebné práce, budú zrealizované na jar budúceho roka. Nateraz sa urobia dočasné odvodňovacie ryhy, aby bol chodník v zimnom období bezpečný.

Ing. Marek Krajňák, PhD.
Investičná činnosť a verejné obstarávanie

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania