Kôš na psie exkrementy na sídlisku západ 2.

Zodpovednosť za riešenie: Levoča

Neriešený
meno
Občan mesta 13. februára 2017

Dobrý deň,

Rád by som chcel upozorniť na pretrvávajúci problém s venčeím psov a upratováním toho čo po sebe nechajú na sídlisku západ 2 . Väčšina majiteľov psov z okolitých bytoviek využívajú na venčenie práve toto miesto. Nebolo by na tom nič zlé keby sa svojimi psami upratali exkrementy. Je to ich povinnosť. Každý deň sa tam potom chodia prechádzať a hrať rodičia s malými deťmi, ani si nechcem predstaviť ako to tam bude vyzerať a zapáchať ked sa sneh roztopí.

Navrhujem preto aby bol napríklad na mnou označenom mieste osadený stojan s vreckami a nádobou do ktorej by sa to vyhadzovalo. Neviem či nejaké v Levoči už máme (väčšina miest áno) ale na tomto mieste je to úplna nevyhnutnosť.

Vopred ďakujem za promptnú reakciu.

20. február 2017

Ján

oznámenie: Už 2 mesiace prebieha úplne nehanebne na Starom Hrisku a v okolí bývalej poľnej cesty na priehradu nerušený a rozsiahly výrub drevín pre niekoho vlastnú spotrebu. Aj napriek upozrneniu mestskej polície a mesta na tento problém sa nič nedeje a každá návšteva dotknutej oblasti dokazuje, že výrub pokračuje nerušene dalej https://www.odkazprestarostu.sk/levoca/podnety/36069/vyrub-drevin-v-areali-stareho-ihriska
23. február 2017

Branislav Suja

suhlasim mali by byť po celom meste ved načo sa potom plati daň sa psa ?

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania