Turistické informačné tabule

Zodpovednosť za riešenie: Levoča

Vyriešený
meno
Maria Flakova 13. februára 2017

Dobry den.
Pri zjazde z dialnice smer od Popradu su osadene turisticke informacne tabule informujuce turistov o pamatihodnostiach v meste Levoca. Na tychto tabuliach je zavadzajuca informacia, konkretne sa jedna o "Kostol nanebovzatia Panny Marie". Takyto kostol v meste Levoca nemame. Je to omyl. Autor tychto tabul zrejme myslel na Kostol navstivenia P.Marie, hoci atraktivnejsie by znelo Bazilika navstivenia P. Marie a taktiez Bazilika sv. Jakuba. Myslim ze sa jedna o 3 ks takychto zavadzajucich tabul.

15. február 2017

Monika

Dobrý deň,
vami uvedená informačná tabuľa (dopravné značenie) informuje o kostole Nanebovzatia Panny Márie v Spišskej Novej Vsi, a nie o Bazilike Navštívenia Panny Márie na Mariánskej Hore v Levoči.
Monika
20. február 2017

Ján

oznámenie: Už 2 mesiace prebieha úplne nehanebne na Starom Hrisku a v okolí bývalej poľnej cesty na priehradu nerušený a rozľahlý výrub drevín pre niekoho vlastnú spotrebu. Aj napriek upozrneniu mestskej polície a mesta na tento problém sa nič nedeje a každá moja návšteva oblasti dokazuje, že výrub pokračuje nerušene dalej https://www.odkazprestarostu.sk/levoca/podnety/36069/vyrub-drevin-v-areali-stareho-ihriska

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania