Stavebný a iný odpad pod hradobnými klenbami

Zodpovednosť za riešenie: Levoča

Vyriešený
meno
Ján 15. marca 2017

Nie som expert na turizmus, ale keby som bol turista, ktorý by zavítal do Levoče, pohľad na okolie hradieb by ma presvedčil o nezáujme a ledabolosti zo strany mesta. Pri nedávnej prechádzke popri hradbách od strednej odbornej školy po Košickú bránu som si všimol množsto stavebného odpadu, kamenov, asfaltoviny, kompostu a dokonca aj pohodených kobercov v priestore pri múroch, pod hradobnými klenbami, oblúkmi a rohmi. Odstránte ich. Napokon hradby sú jednou z hlavných vecí vdaka ktorej sme zapísaný v UNESCO

18. marec 2017

Ján

19. marec 2017

Ján

poprosíme o odstránenie veľkých, ale aj menších kusov kameniva, tehloviny a asfaltoviny popri hradbách, nie len pod klenbami, pretože priestor pozdlž hradobných múrov má byť lemovaný čistou, kamenivom rôzneho druhu opticky neznečistenou a udržiavanou trávnatou plochou. Takto to riešia v mestách v zahraničí, ktoré majú hradby. Dodáva to priestoru dojem starostlivosti a udržiavania.
23. marec 2017

Ján

Bol som sa pozrieť ako riešenie podnetu pokročilo. Musím skonštatovať, že som nespokojný a vidím tam veľa nedostatkov, ktoré fotograficky zdokumentujem a pošlem bud tu, alebo priamo na stránku technických služieb. Ak mesto napíše, že podnet je, tak ako som ho videl, vo vyriešenom stave, aj napriek množstvu nedostatkov. Budem to považovať za neúctu voči záujmu občana o svoje mesto.
03. apríl 2017

Odpoveď samosprávy

Stavebný odpad bude v rámci čistenia verejných priestranstiev pravidelne zneškodňovaný v celom úseku hradobného opevnenia.

TS Levoča
22. máj 2017

Ján

Podnet bol vyriešený a zodpovedaný

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania