Rekonštrukcia detského ihriska

Zodpovednosť za riešenie: Levoča

Vyriešený

Na úvod by som sa chcel poďakovať vedeniu mesta za to že sa rozhodlo zrekonštruovat detské ihrisko. Len je smutné že dodávateľ stavby dodrží termín rekonštrukcie do kedy má stavbu zrealizovať a to je 60 dní. Ihrisko je už 3 týždne zatvorené a reálne sa tam pracovalo 2 dni. Možno keby pracovali intenzívne od začiatku tak už by bolo otvorené a deti by sa mali kde hrať veď prázdniny sú predovšetkým dvermi. Ale keď to tak pôjde ďalej tak do polovice prázdnin sa môžeme na ihrisko len pozerať. Chcel by som poziada dodávateľa stavby aby si "švihol" deti sa nemajú kde hrať.

27. jún 2017

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň.
V tomto prípade problém nie je na strane dodávateľa stavebných prác ale na strane objednávateľa – Mesta Levoča. Stavebné práce boli pozastavené z dôvodu, že sa po demontáži jednotlivých prvkov zistilo, že nie je možné ich opätovne osadiť, pretože ich technický stav je nevyhovujúci. Na Mestskom zastupiteľstve boli dňa 22.06.2017 odsúhlasené finančné prostriedky na obstaranie nových hracích prvkov ihriska, v súčasnosti prebieha výber dodávateľa na tieto prvky ihriska. V ostatných prácach sa nedá postupovať, pretože nadväzujú na dodanie hracích prvkov ihriska.
Samotná lehota na uskutočnenie stavebných prác – 60 dní bola stanovená oprávnene, nakoľko nová betónová doska, ktorá sa vyhotoví, musí zrieť min. 28 dní, až následne sa môže pokladať gumená dlažba.

Ing. Marek Krajňák, PhD.
Investičná činnosť a verejné obstarávanie
02. november 2017

Odpoveď samosprávy

Detská ihrisko bolo zrekonštruované.

Oddelenie investičnej činnosti, ÚP a ŽP, SÚ

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania