Neskutočný smrad v meste

Zodpovednosť za riešenie: Levoča

V riešení
meno
Margita Špaková 24. apríla 2018

Už dlhšiu dobu cítiť v meste neskutočný,odporný smrad.Podla mna, dôvodom je vylievanie močovky od krav z majetkov.Je to vylievanie v poriadku,ved to nebolo nikdy takto cítiť,alebo ju vylievaju okolo celej Levoče protizakonne ?
Dakujem

01. máj 2018

Rastislav

Stačí sa prejsť po lúkach (ak sa dajú takto nazvať) v okolí majetkov v Novom dvore, močovkou je to tam doslova nasiaknuté... A vzápätí sa tam na tej bujnej tráve pasú kravy. Mlieko od týchto zvierat nemôže vyhovovať hygienickým normám hlavne obsahom dusičnanov. A normám nemôže vyhovovať ani ten zápach šíriaci sa pri južnom prúdení vzduchu do celého mesta a okolia Levoče, nehovoriac o potoku a rybníkoch poniže mesta ktorých voda musí byť kontaminovaná. Toto by malo vadiť i našim rybárom...
02. máj 2018

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,

Ďakujeme Vám za podnet. Problém ohľadom zápachu z činnosti poľnohospodárskej firmy Tatra Agrolev riešime v spolupráci s Okresným úradom Levoča, Odbor starostlivosti o ŽP. Podnet na prešetrenie činnosti a nakladania s hnojivami vyššie uvedenej firmy bol zaslaný na Ústredný kontrolný a skúšobný ústav poľnohospodársky v Bratislave ako aj na Slovenskú inšpekciu životného prostredia, Inšpektorát životného prostredia Košice. Na danom probléme intenzívne pracujeme.


JUDr. Lucia Babejová
Prednosta MsÚ
30. január 2019

Eva Trnková

Zapach sa siri dlhsiu dobu a ozaj sa to neda zniest ked si v noci otvorim okno rano mi v izbe zapacha .... neda sa to vydrzat a malo by sa to riesit to co vylievaju na tie luky , polia urcite nebude v poriadku...
31. január 2019

Margita Špaková

Pan konatel v spravach TV Markiza,nepovedal pravdu.Mocovku vylievaju uz velmi dlho po celom okoli Levoce,hlavne vo vecernych a nocnych hodinach.Zacalo sa to asi pred rokom.Prvy podnet na smrad som dala v aprili 2018..
27. máj 2019

Bohuš

Námestie Majstra Pavla-znečisťovanie-ovzdušia

Dobrý deň,
chcem sa informovať na nedoriešený problém, na ktorý bolo poukázané 24.8.2018(neskutočný smrad v meste)-podnet dodnes nebol vyriešený, uvádzate, že sa na danom probléme intenzívne pracuje. Konateľ spoločnosti naďalej pokračuje vo vylievaní smradľavej chémie, a to napriek neočakávanej kontrole zo 21.5.2019. Osoby vykonávajúce kontrolu odobrali opäť vzorku a upozornili, aby sa nepokračovalo vo vylievaní tejto látky. Konateľ pokračuje ďalej(znečisťuje pôdu, vzduch).Má byť v záujme všetkých hlavne ochrana živ. prostredia a nie záujmy jednotlivca(konkrétne spoločnosti a jej konateľa).Nie je ohrozené aj zdravie zamestnancov? Vhodné by bolo používať zdraviu nezávadné a prírodné neškodné látky.
Verím v skorú odpoveď a vyriešenie problému k spokojnosti občanov.
Bohuš
27. máj 2019

Odkaz pre starostu

Dobrý deň,
podnet opätovne preposielame samospráve.

Matúš Sedlák
Odkaz pre starostu
[email protected]
04. jún 2019

Margita Špaková

Rozbite ulice,smradlave ovzdusie,nadherne cierne mesto,

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania

Sledovať riešenie podnetu
Chcete byť informovaní o ďalšom vývoji podnetu? a sledujte jeho riešenie.