Prístup k domom

Zodpovednosť za riešenie: Levoča

V riešení
meno
Nikola 21. júna 2018

Už je to nehorázne. Okolo domov sa nedá prechádzať a nehovoriac o tom že prístup k domom je ťažký. Dennodenne chodím k rodičom na návštevu aj s malými deťmi a len trpne, aby nás nezabralo auto. Uz bola spisana aj petícia kde obyvatelia Novoveskej cesty žiadali o chodník...no nič sa s tým nerobilo. Keď idem po dedinách tak skoro všade majú kolo domov spravené chodníky. Tak do kedy to bude takto? Kým tam nepríde niekto o život? Či to treba posunúť vyššie????

13. júl 2018

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,

ďakujeme Vám za podnet. K tomuto podnetu potrebujem spojiť viac inštitúcií - nakoľko to nie je výlučne mestský pozemok- aby sa nám vyjadrili prosím o trpezlivosť.Následne Vám dám vedieť aký je postup.
S úctou,

JUDr. Lucia Babejová
Prednosta MsÚ
22. júl 2018

Nikola

Dobrý deň, ďakujem vám za odpoveď, dúfam že je to naozaj v riešení a že sa s tým niečo začne robiť aby, som to nemusela medializovat. S pozdravom a úctou.
17. január 2019

Nikola

Prešlo pol roka od vašej odpovede. Mala som dosť trpezlivosti, vy ste s týmto podnetom nerobili nič. Tak mesto sa pekne prezentuje. Vidím že budem to musieť medializovať aby, sa to niekam pohlo. K mojim rodičom sa s deťmi nedostanem bez toho aby som sa nebála že do nás vrazí auto!!!!
20. august 2020

Nikola

Novoveská cesta-chodník-chýbajúci

Dobrý deň. Myslím si že my obyvatelia z Novoveskej cesty sme tiež ľudia, ktorý si zaslúžia mať pri dome chodník po ktorom sa dá prejsť. Po ktorom môže prejsť návšteva bez toho aby sa obávala o svoj život....sú podľa vás tieto zábery normálne??? Môžme takto žiť? Veď to je horšie ako v rómskej osade. Kedy sa to začne riešiť pán primátor? Alebo to treba medializovat???
20. august 2020

Odkaz pre starostu

Dobrý deň,

podnet bol preposlaný samospráve s upozornením na aktualizáciu.

Andrea Addová
Odkaz pre starostu
[email protected]

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania