Voľný prístup na školské ihrisko

Zodpovednosť za riešenie: Levoča

Vyriešený
meno
Dávid Krajňák 30. júla 2018

Dobrý deň

chcel by som navrhnút aby na základnej škole na ulici Gašpara Haina bolo sprístupnene školské ihrisko cez letné prázdniny pre deti ako niekedy. Denne tam desiatka detí prelieza plot s hrotmi.

Ďakujem

01. august 2018

Odpoveď samosprávy

Po porade s p. riaditeľkou školy, každý kto má záujem o užívanie športoviska sa môže s p. Staškovou dohodnúť na podmienkach s tým, že zodpovedá za bezpečnosť osôb, ktoré sa na ihrisku v dohodnutom čase nachádzajú.
Ihrisko nemôže byť otvorené bez dozoru a zabezpečiť dozor nad bezpečnosťou každý pracovný deň napr. od 12,00 do 19,00 h. nie je v silách školy.


MsÚ Levoča
01. august 2018

Dávid Krajňák

A detské ihriská sú prečo otvorené nemohla by byť na Základnej škole na ulici Gašpara Haina tabuľka na vlastnú zodpovednosť alebo len v sprievode dospelej osoby.Keď dobre viem na sídlisku zapad sa tiež na ihriská pri škole prelieza plot. Na základke Gašpara Haina pred niekoľkými rokmi bol učiteľ cez deň na dozor
14. august 2018

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,

Keďže multifunkčné ihrisko sa nachádza v areáli školy, ten nemôže byť otvorený bez dozoru, ani s tabuľkou na vlastnú bezpečnosť, pretože škola zodpovedá za bezpečnosť osôb v plnej miere. Po minuloročných skúsenostiach službu konajúcich učiteľov sme zaznamenávali viacero negatívnych skúseností /ničenie majetku, neporiadok, odpadky/. Počas prázdnin navyše učitelia čerpajú povinnú dovolenku.Samozrejme, vedenie školy je prístupné akejkoľvek serióznej dohode či diskusii o tejto problematike.

V prípade záujmu sa môže pán Krajňák zastaviť u mňa v riaditeľni, aby sme spoločne vec prediskutovali.

S pozdravom,



Mgr. Martina Stašková
riaditeľka školy

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania