Lavičky

Zodpovednosť za riešenie: Levoča

Uzavretý

Prosim odstranit lavičky za bytovým domom lebo mi pod oknom fajčia a po nociach sa zhromažďujú mladistvý. Odstrániť aj kôš nakoľko ho TS ho vyprazdňujú raz za mesiac a smrdí nam pod oknom. Lavičky neplnia oddych ale zhoršujú nam užívanie bytov. Rozvoj 29

06. september 2018

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň Tomáš,

ďakujeme za podnet.
Lavičky sú určené na oddych a odpočinok, aj ako miesto stretnutia sa známych. Ak Vás ľudia rušia, v prvom rade je vhodné požiadať o ohľaduplnosť ich. V prípade, že rušia nočný kľud je možné privolať mestskú políciu.
To isté sa týka aj fajčenia, ktoré vie byť veľmi nepríjemné, požiadajte osoby, ktorý dym produkujú, aby sa presunuli fajčiť niekam inam. Určite Vám vyjdu v ústrety.
S úctou,

prednostka
06. september 2018

Tomáš

Keby boli ustretovi tak vam asi nepisem. Je neprijemne ze mate male dieta a chcete vetrat a niekto vam fajci pod oknom a ignoruje vasu ziadost. Lavicky su predpokladam z EU fondov a aj tento projekt ma skvalitnit prostredie co sa v mojom pripade nedeje, cize nie je naplneny zmysel projektu, takze asi sa obratim na dozorny organ.Prosim o cislo projektu?
07. september 2018

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň Tomáš,

jedná sa o projekt Úprava verejných priestranstiev v meste Levoča, kód projektu 442041300141.
Na to, aby sme lavičky odstránili však potrebujeme vyjadrenie Spoločenstva vlastníkov bytov "EMA", ktoré by pri najbližšom zhromaždení malo Váš podnet prerokovať. Zápisnicu zo zhromaždenia Spoločenstva prosím doručiť na MsÚ.
Ak bude stanovisko kladné a vlastníci bytov sa vyjadria, že chcú tiež lavičky odstrániť, budeme ďalej komunikovať s riadiacim orgánom.

Ďakujem za porozumenie,

JUDr. Babejová Lucia
prednostka
07. september 2018

Tomáš

Preco by sa spolocenstvo malo vyjadrovat k lavickam su mestske na mestskom pozemku. Neviem o tom ze bola schodza ku schvalovaniu umiestnenia. Prosim o zverejnenie zapisnice kde vam to spolocenstvo schvalilo. Dakujem.PS : skontrolujte si Verejne obstaravanie na stranke UVO k projektu revitalizacia sidliska Rozvoj, su tam sutazne podklady pre mesto Sabinov, uprava vnutrobloku Komenskeho.
07. september 2018

Tomáš

Doplnenie VO
09. október 2018

Tomáš

Lavičky

Návrat k podnetu Lavičky. Spoločenstvo EMA vám nič neschvaľovalo a lavičky sú na mestskom pozemku.
Nakoľko na poslednej schôdze bolo konštatované, že by bolo dobre, kôš presunúť pred bytový dom, nakoľko deti hádžu obaly od cukríkov, čokolád a pod. na zem a denne ich treba upratovať. A lavičky by bolo dobre, aby sa jedna otočila od bytovky a druha premiestnila ku chodníku kde by mala lepšie využitie. Ďakujeme

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania