Pri likérke-neporiadok a odpadky-neporiadok vo verejnom priestranstve

Zodpovednosť za riešenie: Levoča

Vyriešený

Ak uz mesto neplanuje osadit v tejto časti osvetlenie, aj ked je to štátny pozemok a nezaujima ho bezpecnost ludi a štátne železnice osvetluju len zel. stanicu aj ked niekedy nezmyselne, ked svieti slnko a je vidno. Bolo by dobre, aby v tejto časti chodili policajti a kontrovali priestor. Združuje sa tu mládež a pije, robi neporiadok a pod. Tiez v casti ako je hala.

18. apríl 2020

Marek

Tomáš mas pravdu... Toto všetko ci pisete je pravda... Ale nalejme si cistej pravdu.. Štátny policajti sem tam chodia tam ale keďže maju dosť inej roboty tak by mohli mestský.. Aaaale ta kdeee mestský.. Ony ostanu radsej zatvorený " pracuju akože nad úradným veciam" a v Levoči sa môže robit co len chce.. Od protizákonné parkovania po vyvazanie sutin atd. PROSTE mestská polícia je tu zbytočne!!!!
12. máj 2020

Marek

Ako ze neriešeny? Tak ako štatnym policajti maju svoje úlohy zadane a hliadkuju po meste a okoli tak aj naši " mestský policajti" by mohli hliadkovat a dozerať na poriadok v našom meste.. Za čo beru peniaze? Napr. V SNV stačí zaparkovať na 5 minúty na zákaze a uz su na mieste..
04. jún 2020

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň.
Vami uvedený priestor je často kontrolovaný hliadkami mestskej polície, nakoľko ako uvádzate, sa tam zdržiava často mládež, ale zároveň sa v danej lokalite zdržiavajú aj osoby bez domova, je tam odstavené veľký počet kamiónov, kde dochádzalo ku krádežiam pohonných hmôt, v priestoroch železničnej stanice dochádza k vandalizmu a taktiež sa v blízkosti zberných surovín sporadický vytvára skládka odpadu zo starých pneumatík.
Prijmeme opatrenia na efektívnejšie riešenie uvedenej problematiky s mládežou v danej lokalite.
S pozdravom

Mgr. Peter Petruška
Mestská polícia Levoča

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania