Železničný riadok-strom-chýbajúci

Zodpovednosť za riešenie: Levoča

V riešení

Preco a kto rozhodol o tom, ze stromy na stanici budu vyrezane. Stromy boli zdrave a zabezpecovali tien v horucom lete. Co tam planujete? Kde ste vysadili nahradne stromy za vyrezane?

16. apríl 2020

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň.
Stav predmetných stromov je zdokumentovaný na priloženej fotografii (chýbajúce ihličie vo vrcholcoch, resp. hnedé sfarbenie ihličia v ostatných častiach korún). Technické služby mesta Levoča ako správca zelene tieto stromy vyrezali, nakoľko prestali plniť estetickú funkciu a v krátkej dobe by predstavovali riziko škôd na zdraví, alebo majetku občanov.
Na uvedenej parcele, kde dreviny rástli je za ne plánovaná náhradná výsadba. V blízkej budúcnosti očakávame dodanie nových už objednaných stromov a ich výsadbu.

Technické služby mesta Levoča
17. apríl 2020

Tomáš

Aj keď sa mi zdá, že len jeden strom je hore suchý, ale isto ste mali odborne stanovisku arboristu a aj prislusne povolenie na vyrub. Len škoda, že v čase globálneho otepľovania sa likvidujú také krásne stromy. Dufam ze čoskoro tam pribudnu nove stromy a pripadne aj kvety a novy spravca Technicke sluzby mesta Levoce tomu da krasny a kulturny vzhlad. Prosím doplniť aj viac košov alebo vacsie na stanicu, lebo kolo 15 sú už preplnene a vietor to rozfukuje, hlavne kos pri strednom stánku.
18. apríl 2020

Marek

Ktorý inteligent akoze toto schvalil.. Za to ze par suchych konarov tam bolo? A nikoho nenapadlo ze bolo asi sucho a asi strom potrebuje napr.vodu? Ježiš marian toto co sa tu deje este nebolo.. Presne ako na namesti vyrubali zdrave stromy len aby sa robila nejaka rekonštrukcia pri ktorej sa opäť par ludi isto nabalilo.. Niekto chce vrátiť mesto do obrazu minulého storočia.. Od spodu prekopavky.. Nasledovne predražene dlaždice, ktoré aj tak po troch mesiacoch vypadnu ako sa uz stalo🤔 a zakončí sa to novými lampami.. Boze môj.. Tej architektke by som som zobral diplom ci co to ma a poslal ju na mesiac na Zavadu na čerstvý vzduch..
01. máj 2020

Tomáš

Pribudlo 10 nových stromov. Vyriešené.

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania