Námestie Majstra Pavla-nedodržiavanie dopravných predpisov

Zodpovednosť za riešenie: Levoča

V riešení

Dobrý deň.. Je tam príkazova značka? Zakaz zastavenia.. Takže ako je možné že tam normálne cely den sa parkuje a nikto nic? A este rovno pod kamerami MsP... Alebo nebodaj zle natočená kamera? Alebo špinavá šošovka?
Prosím o rozumne a logické vysvetlenie.. Ďakujem

04. august 2020

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,
ďakujeme za podnet, značka zákaz zastavenia na Námestí Majstra Pavla, ktorú ste zdokumentovali, je kontrolovaná hliadkami mestskej polície, ktorá rieši dopravné priestupky buď priamo na mieste, alebo mnoho priestupkov je z časových alebo kapacitných dôvodov riešených dodatočne prostredníctvom kamerového systému. Na predmetnom úseku bude zintenzívnená kontrolná činnosť.

Mgr. Peter Petruška
Mestská polícia Levoča
10. august 2020

Marek

Je riešená dodatočne? Ako ja tam osobne par krat sa postavim.. Zatial si nákupim a nikto nikde.. Ako je to možné.. A ked prejde naaahodou okolo hliadka MsP tak nic sa nestane..co tak začať fakt robiť to na co mate kompetencie? Pokuty nech su mierne ale nech su.. Aspon ludia sa naučia nepostavít tak auto kde ze zákaz.. A do mestskej pokladnice pribudne nejaké eurko..
16. október 2020

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,
na predmetnom úseku, kde je osadené dopravné značenie zákaz zastavenia /B34, 270/ je priebežne vykonávaná kontrola hliadkami mestskej polície a zároveň prostredníctvom kamerového systému.

Mgr. Peter Petruška
Mestská polícia Levoča

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania