Hradná-cesta-rozbitá (väčší úsek)

Zodpovednosť za riešenie: Liptovský Hrádok

V riešení
meno
Dusan Urban 11. apríla 2022

Dobry den.Podla prislubu p. Kazara mala byt do konca roka 2021 opravena cesta popred garaze na Hradnej.Na foto je vidiet ako to vyzera cca 2-3 tyzdne po oprave.Podla mna oprava bola nezvladnuta a financie boli zbytocne vyhodene.Alebo mas iny nazor p. starosta?Bude sa s tou cestou nie co robit alebo je to trvaly stav?Pekny zvysok dna Urban

12. apríl 2022

Odpoveď samosprávy

Cesta popred garáže pri Športovom komunitnom centre sa bude rekonštruovať už čochvíľa, keď ustúpia nočné mrazy. Prosíme o strpenie. O prácach na tejto komunikácii budú garážnici včas a vopred informovaní, keďže pôjde aj o výluku z používania tejto cesty počas rekonštrukčných prác.
V súčasnosti pracovníci Technických služieb len dosýpali inertný materiál do vyjazdených jám na celej ceste popred všetky garáže.
Kedy? máj, jún 2022

Ján Kazár, prednosta úradu
07. september 2022

Dusan Urban

No neviem,asi sme si celkom nerozumeli.Predmetne fotky nie su pri sportovom centre,ale v dalsom useku ,pri kovovyrobe.Je pekne ze ,opravujete cestu pri hokejovej hale,ale je sanca aby bola opravena cesta aj v dalsom useku smerom na Rajter?Ci tato cesta nie je vo vlastnictve mesta?pekny den,Urban
07. september 2022

Odkaz pre starostu

Dobrý deň,

podnet bol opätovne preposlaný samospráve.

S pozdravom,
Admin
Odkaz pre starostu
[email protected]
08. september 2022

Odpoveď samosprávy

Prepáčte, asi sme sa nerozumeli. Ten úsek cesty, ktorý vy spomínate, nie je v súčasnosti predmetom rekonštrukcie. Snáď sa dostane do plánu opráv mestských komunikácií v rámci schvaľovania rozpočtu mesta na rok 2023, ale to ja v tejto chvíli vám neviem zaručiť. Rozpočet mesta schvaľujú poslanci mestského zastupiteľstva.

Ján Kazár, prednosta úradu

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania

Sledovať riešenie podnetu
Chcete byť informovaní o ďalšom vývoji podnetu? a sledujte jeho riešenie.