Za Luhami-zvislá značka-poškodená

Zodpovednosť za riešenie: Liptovský Mikuláš

Vyriešený
meno
Maros 07. júna 2021

Poškodená značka schovaná za stĺpom. Treba ju presunúť pred stĺp alebo umiestiť na stĺp. Z druhej strany križovatky (Glejárska ulica) značka úplne chýba, je len stĺpik. Tiež navrhujem zvážiť jej umiestenie na stĺp o kúsok ďalej (jedna žiadosť na telekomunikácie).

10. jún 2021

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,
zrekonštruovaná komunikácia - chodník spolu so značkami nebol ešte mestu odovzdaný, tzn. nie je v správe mesta. Pri kolaudácií bolo investorovi oznámené, že uvedená dopravná značka je poškodená, a že ju treba vymeniť čo doposiaľ investor neurobil. Ak bude mesto túto komunikáciu preberať, určite bude musieť byť táto značka vymenená.
Čo sa týka umiestnenia dopravnej značky „Priechod pre chodcov“, tá sa umiestňuje podľa situácie čo najbližšie ku priechodu pre chodcov. Zo strany vodiča je dostatočne a včas viditeľná, a priechod je vyznačený aj vodorovným dopravným značením, takže nie je dôvod značku prekladať na drevený dočasný stĺp telekomunikácií. S týmto sa stotožnil aj dopravný inžinier okresného dopravného inšpektorátu, ktorý schválil situáciu dopravného značenia po realizácií výstavby chodníka.
Kto? odbor dopravy a životného prostredia

Gabriel Lengyel, vedúci odboru dopravy, životného prostredia MsÚ L. Mikuláš

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania

Sledovať riešenie podnetu
Chcete byť informovaní o ďalšom vývoji podnetu? a sledujte jeho riešenie.