Parkovacie boxy v dezolátnom stave

Zodpovednosť za riešenie: Liptovský Mikuláš

V riešení
meno
Michal H. 04. mája 2016

Parkovacie miesta na Hodžovej ulici priamo oproti hlavnej budove Slovenskej pošty sú plné jám a výtlkov. Kedže sa jedná o veľmi frekventované miesto, tak autá tam parkujú v tesných rozostupoch za sebou. Pri vchádzaní alebo vychádzaní z parkovacieho miesta kolesá áut padajú do výtlkov, čím častokrát nechtiac ťuknú vozidlo stojace za nim. Prosíme o nápravu. Pokiaľ sa aj plánuje v budúcnosti komplexná oprava tejto vozovky, tak dočasne to treba vyspraviť a zaliať aspoň betónom príp. asflatovou zmesou.

03. november 2016

Odpoveď samosprávy

Uvedenú chybu opravíme v roku 2017, kedy sa uskutoční komplexná rekonštrukcia celej Hodžovej ulice, v súčasnosti by čiastkové riešenie nebolo racionálne a efektívne.

Dušan Grešo, riaditeľ VPS
09. máj 2018

TO DO Liptov

Bohužiaľ komplexná rekonštrukcia sa v roku 2017 nezrealizovala a podľa našich informácií v dohľadnej dobe ani nie je v pláne.

Žiadame vás namiesto sľubov o komplexnej rekonštrukcii aspoň o jednoduchú lokálnu opravu, ktorá bude určite "racionálnejšia a efektívnejšia" ako súčasný zhoršujúci sa stav...
11. júl 2020

TO DO Liptov

Overenie stavu podnetu - podnet stále nebol vyriešený. Stav sa samozrejme zhoršil.
07. júl 2021

TO DO Liptov

Overenie stavu podnetu - podnet zatiaľ nebol vyriešený. Prešli viac ako 4 roky od nahlásenia podnetu. Žiadna komplexná rekonšrukcia ulice sa neuskutočnila, stav je dozolátny. Je to hanba mesta. Dokedy si tam budú obyvatelia a návštevníci Pošty poškodzovať vozidlá? To je taký problém vyspraviť / vymeniť aspoň tie časti prídlažby, ktorá je v najhoršom stave?

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania