1. mája-chodník-bariérový

Zodpovednosť za riešenie: Liptovský Mikuláš

Uzavretý

Dobry den, chcel by som poprosit o preverenie zabratia verejneho priestranstva. Auto pouzite ako reklama blokuje chodnik a nenechava ani minimalny priestor pre vozickarov/kociky. Dakujem.

03. september 2019

Peter

Je to uz sice neaktualne. Ale auto stalo na sukr.pozemku. A v casti kde uz nepokracuje chodnik. Su tam parkovacie miesta. Vozickari a kociky maju miesto.
04. september 2019

Michal

Dobry den,
chodnik je volne dostupny pre verejnost a teda aj pre tento chodnik plati, ze chodnik musi mat po zaparkovani auta minimalnu sirku 1.5m co tu rozhodne nie je. Vozickari a rodiny s kocarmi rozhodne miesto nemaju. Akonahle zaparkujete na miestach za vyfotenym autom, nemate sancu sa dostat k semaforu inak ako obchadzkou po ceste.
19. apríl 2020

TO DO Liptov

Overenie stavu podnetu - podnet síce vyriešený nebol, ale oficiálny chodník, ktorý je napojený aj na všetky okolité priechody pre chodcov vedi po južnej a východnej strane parkoviska. Čiže ak sa v tejto časti, kde je aj zaparkované reklamné vozidlo, jedná len o súkromný vydláždený pozemok, tak tento podnet samospráva vyriešiť asi nemôže, je to na len dobrej vôli obchodného centra.
20. apríl 2020

Michal

Dobry den,
chodnik, ktory je blokovany vedie z verejneho parkoviska. Nam toto auto prekazalo pri vychode z parkoviska s kocarom.
Ak sa jedna o sukromny vydlazdeny pozemok, mal by byt riadne oznaceny a idealne ohradeny tak, aby ho nebolo mozne pouzivat. Ak oznaceny nie je, platia pre neho rovnake povinnosti akokeby bol zaradeny do cestnej siete.

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania

Sledovať riešenie podnetu
Chcete byť informovaní o ďalšom vývoji podnetu? a sledujte jeho riešenie.