Ignorovanie zákazu

Zodpovednosť za riešenie: Iný subjekt

V riešení
meno
miso 01. apríla 2015

Na ceste za Lozornom v smere na rekreačnú oblasť Košarisko je umiestnený zákaz vjazdu, cesta je vedená ako cyklotrasa, žiaľ áut tam je viac ako cyklistov. Pre rodiny s deťmi to nieje bezpečné. Chatári a pod. nech majú povolenie, tí čo chodia autom na piknik do Malých Karpát tam nemajú čo robiť...
Zákaz samozrejme miestna polícia nerieši.

02. apríl 2015

Odpoveď samosprávy

Uvedený zákaz vjazdu je „súkromná“ iniciatíva vlastníkov nehnuteľností v oblasti Malých Karpát a Lesov SR. Projekt dopravného značenia obce danú lokalitu nerieši, a ani riešiť nemôže, lebo cesta je vo vlastníctve Lesov SR, o.z. Šaštín stráže. Toto je mimo právomoc obce.

Obec Lozorno
13. apríl 2015

Krechňák

Stálo by za to upriamiť pozornosť na fakt, že je v kompetencii Obecnej polície riešiť v blokovom konaní porušenie značky zákaz vjazdu . Pokiaľ je tam takáto značka osadená tak by to malo byť riešiteľné aj týmto spôsobom .
16. júl 2015

zvoncin

Neriesme prosim koho je to iniciativa ale riesme fakty. Je tam osadena znacka zakaz vjazdu motorovych vozidiel ! Tak prosim nech to obecna policia kontroluje aspon pocas vikendov, ked je tam najväcsi pocet cyklistov a pesich turistov. Pokuty za nerespektovanie zakazu pomozu obecnemu rozpoctu a je nadej ze pocet aut sa znizi a cesta bude viac bezpecna.
03. november 2015

Majo

Ja som tadial isiel pozriet vychod slnka (na luky pod Skalou). Vela aut tam jazdi uz od skoreho rsna, pred vychodom aj po zapade slnka. Po ceste schadzaju z hor cykludti aj turisti (castokrat za tmy). NIC SA OHLADOM PORUSOVANIA ZAKAZU NERIESI! Dosledkom ignoracie policie a obce je, ze u vodicov plati svojvola, porusovanie predpisov. Policia svojou necinnostou odmenuje arogantnych vodicov. Je to najlepsi sposob, ako vychovavat ludi k anarchii. JE TO OTRASNE, POLICIA JE SPOLUPACHATELOM - NECINNE SA PRIZERA. Z OBCASNEHO PIRUSOVANIA SA STALO PRAVIDLO TAKMER VSETKYCH VODICOV!!!

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania

Sledovať riešenie podnetu
Chcete byť informovaní o ďalšom vývoji podnetu? a sledujte jeho riešenie.