Ulica Janka Kráľa-parkovanie-problémové

Zodpovednosť za riešenie: Lučenec

Vyriešený
meno
Michal 09. decembra 2020

Dobrý deň poprosím vás o riešenie situácie na ulici Janka Kráľa. Je blokovaná takmer celá ulica Nevieme sa dostať do vlastných domov a nemáme kde zaparkovať autá. Nakoľko je ulica úzka a je blokovaná pacientami pána doktora cifru. Už sme z danej situácie zúfalí a prosíme vás umiestnenie dopravného značenia ktoré bude zakazovať parkovanie alebo státie čí statie mimo obyvateľov danej ulice.

09. december 2020

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,
ďakujeme za doručenie Vášho podnetu. Budeme sa ním v najbližšej dobe zaoberať a spätne Vás informovať prostredníctvom portálu.

S pozdravom

Mesto Lučenec
21. december 2020

Michal

PRIDAVAM FOTOGRAFIU DNES.. KED SOM SA NAJPRV NEVEDEL DOSTAT DO DOMU.. A TERAZ Z DOMU!
28. december 2020

Michal

Poprosim KOMPETENTNYCH ABY ZACALI KONAT.. TOTO JE UZ NIEKOLKY PODNET CO DAVAM RIESENIE ZIADNE.. ZAVOLAM SEM TELEVIZIU..!!!!!
03. február 2021

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,

uvedený podnet s parkovaním motorových vozidiel na Ul. J. Kráľa bude prerokovaný na najbližšom zasadnutí Komisie dopravy.
S pozdravom

Mesto Lučenec
30. apríl 2021

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,

uvedený podnet bol riešený na Komisii dopravy, ktorá po oboznámení sa s uvedeným zaujala nasledovné stanovisko:

Komisia dopravy po obhliadke na tvare miesta a zhodnotení jestv. stavu týkajúceho sa statickej dopravy na predmetnej ulici a s ohľadom na fakt, že v uvedenej lokalite už nefunguje prevádzka odberového miesta tzv. MOM-ky, čím sa zlepšil stav súvisiaci s parkovaním neodporúča riešiť úpravu organizácie dopravy, resp. umiestnenie zvislého dopravného značenia na Ul. J. Kráľa. Komisia dopravy ďalej odporúča, aby účastníci cestnej premávky dodržiavali príslušné ustanovenia pravidiel cestnej premávky týkajúce sa najmä zastavenia a státia motorových vozidiel.
S pozdravom

Mesto Lučenec

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania