V.V. Majakovského-nedodržiavanie dopravných predpisov

Zodpovednosť za riešenie: Lučenec

Uzavretý
meno
Peter Peter 18. mája 2021

Poprosím o riešenie. Na ulici Majakovského nedodržanie značenia zákaz vjazdu nákladných aut. Vodiči nákladných aut, autobusov zeriavov používajú túto ulicu na rýchlejší prejazd ( skratku) aby nemuseli prechádzať cez Váš slávny kruhovy objazd pri tržnici. ( pri stavbe ste sľúbili opravu Majakovského a Hviezdoslavovej ulici- opravili ste len zopar výtlkov a na prepadnute úseky ste sa vykaslali) Všetky domy na ulici sa otriasajú a začínajú praskať z dôvodu prechodov ťažkých áut. Pre nas občanov tejte ulici by najlepšia alternatíva bolo osadiť dopravnú značku zákaz vjazdu áut nad 3,5 t a aby sa to aj dobrziavalo.

18. máj 2021

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,
ďakujeme za doručenie Vášho podnetu. Budeme sa ním v najbližšej dobe zaoberať a spätne Vás informovať prostredníctvom portálu.
S pozdravom

Mesto Lučenec
02. jún 2021

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,

uvedený podnet bude prejednaný na najbližšom zasadnutí Komisie dopravy o ktorej stanovisku Vás budeme informovať.
S pozdravom

Mesto Lučenec
01. júl 2021

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,

Váš podnet bol prejadnaný na zasadnutí Komisie dopravy, ktorá po oboznámení sa s uvedeným zaujala nasledovné stanovisko:

Komisia dopravy neodporúča ďalšie osádzanie dopravného značenia v predmetnej lokalite nakoľko pri vstupe na miestnu komunikáciu Ul. Majakovského je už umiestnené dopravné značenie č. 233 - Zákaz vjazdu pre nákladné vozidlá nad 3,5 tony. Komisia odporúča vyzvať štátnu políciu na zabezpečenie vykonávania kontrol k dodržiavaniu predmetného dopravného značenia.

Na základe vyššie uvedeného, oddelenie dopravy a životného prostredia vyzve štátu políciu k vykonávaniu kontrol.

S pozdravom

Mesto Lučenec

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania

Sledovať riešenie podnetu
Chcete byť informovaní o ďalšom vývoji podnetu? a sledujte jeho riešenie.