Ulica J. M.Hurbana-kôš-preplnený

Zodpovednosť za riešenie: Lučenec

Vyriešený
meno
Stela 19. septembra 2019

Problém s komunálnym odpadom na ulici Hurbanova vchod 4.
Do nádoby na sklo , nosia pravdepodobne odpad aj z neďalekých pohostinstiev , nakoľko je sústavne plný, fľaše sú navážané ešte aj v krabiciach.
Tiež je tam neustály neporiadok, ktorý robia občania “vyberači”.
Situácia je už dlhšie pretrvávajúca , nič sa nerieši . Na toto stanonovište odpadu sa asi pozabudlo, hoci sa už v minulosti hovorilo o jeho uzamknutí.

20. september 2019

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,
ďakujeme za doručenie Vášho podnetu. Budeme sa ním v najbližšej dobe zaoberať a spätne Vás informovať prostredníctvom portálu.

S pozdravom

Mestský úrad Lučenec
23. september 2019

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,

kontrolu čistoty kontajnerových stanovíšť vykonávame pravidelne pracovníkmi oddelenia dopravy a životného prostredia. Čistenie zabezpečujeme každý pracovný deň prostredníctvom aktivačných pracovníkov. Požiadavka na vybudovanie zastrešeného uzamykateľného kontajnerového stanovišťa pre bytový dom nachádzajúci sa na Ulici Hurbana je zaradená do požiadaviek na vybudovanie prestrešených uzamykatel'ných stanovíšť.

Posledná kontrola tohto stanovišťa bola vykonaná 23.9.2019 o 9:10 hod., kontajnery boli po vývoze, kontajnerové stanovište bolo v poriadku, čisté.
Mimoriadny vývoz skla bol zrealizovaný dňa 20.9.2019.

Zároveň, vzhľadom k častému znečisteniu spomínaného kontajnerového stanovišťa prosíme občanov o spoluprácu a súčinnosť pri zamedzení hromadenia odpadu na danej ulici, hlavne zo strany prevádzok. V prípade zistenia neoprávneného zaobchádzania s odpadmi, prosíme informujte MsÚ alebo MsP v Lučenci.
Ďakujeme.

S pozdravom

Mestský úrad Lučenec
23. september 2019

Stela

Ďakujem za odpoveď aj promtné riešenie daného problému. Sklenený odpad bol vynesený už v piatok 20.09. kontajnerové stanovište bolo vyčistené .
V prípade ďalšieho hromadenia skleneného odpadu som ochotná informovať MsÚ.

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania