Ulica Arm.Gen. L. Svobodu-cesta-rozbitá (väčší úsek)

Zodpovednosť za riešenie: Lučenec

V riešení

Dobrý deň.

Na tomto úseku je už zo pár rokov cesta v hroznom stave od mostu až po koniec ulice. Ak by bolo možné, bolo by dobré, keby sa to už v tomto úseku dalo dokopy. Dosť na tom, že tu je málo parkovacích miest tak ľudia by si aspoň nemuseli ničiť svoje autá.
Za riešenie tohto podnetu ďakujem.

26. september 2019

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,
ďakujeme za doručenie Vášho podnetu. Budeme sa ním v najbližšej dobe zaoberať a spätne Vás informovať prostredníctvom portálu.

S pozdravom

Mestský úrad Lučenec
27. september 2019

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,

Mesto Lučenec každoročne zabezpečuje lokálne opravy výtlkov na miestnych komunikáciách plošne v celom meste. Rekonštrukciu komunikácie na Ul. L. Svobodu zaradíme do zoznamu investičných akcií mesta Lučenec. Podotýkame však, že pri výbere investičných akcií (najmä čo sa týka ciest), sa zohľadňujú kritériá ako napr. zaťaženie komunikácie, intenzita dopravy, dôležitosť a význam komunikácie a pod.

S pozdravom

Mestský úrad Lučenec
30. september 2019

jozef ivic

Cez deň prejde po tej ceste dosť áut. Ako ja žijem, tak tá cesta sa len pláta stále dookola. Z dlhodobého hladiska to mesto vyšlo určite drahšie, ked sa to len pláta. Keby sa potiahol nový asfalt už dávno, tak by mesto malo jednu investíciu na viac rokov. Takto sa to iba každoročné investovanie opalukuje. S pozdravom.
30. september 2019

Občan

Pokiaľ sa prihliada na zaťaženie komunikácie resp. intenzitu dopravy, tak nerozumiem tomu prečo táto cesta nebola zrekonštruovaná už dávno. Komunikáciu totiž využívajú obyvatelia priľahlej štvrte (od Tuhárskeho potoka až po pekáreň Penam) ako napojenie na hlavnú cestu t.j. Fiľakovskú cestu. Navyše pri poslednom "plátaní" z nepochopiteľných dôvodov bol vynechaný cca. 50-100 metrový úsek od križovatky L. Svobodu - Tajovského dozadu k poslednému paneláku na ul. L. Svobodu.
17. február 2020

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,

Mesto Lučenec zaradí opravu uvedenej komunikácie do zoznamu na vyhotovenie projektových dokumentácií. Podotýkame, že konečné schválenie finančných prostriedkov je podmienené schválením v Mestskom zastupiteľstve. V prípade potreby zabezpečíme v rámci bežnej údržby opravu kritických výtlkov.
S pozdravom

Mesto Lučenec

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania