Ulica továrenská-nedokončené detské ihrisko

Zodpovednosť za riešenie: Lučenec

V riešení

Dobry den, rada by som sa informovala kedy bude dokončené detské ihrisko na ulici Tovarenska 17- Opatova. Nakoľko nie je este dokončené síce tam boli pásky aby sa tam deti nehrali no tie pásky sú uz strhane deti sa tam hrajú aj napriek tomu ze je to dosť nebezpečne a uz je aj poškodené a pravdu povediac pre mna ako matku je dosť tažké vysvetlit svojej 14 mesačnej dcére ze sa tam este nemoze hrať aj napriek tomu ze tam vidí ako sa ine deti hrajú. Nerozumiem ako ste to mohli takto nechať a uz dosť dlho sa s tým nic nerobi.
Za kladne vybavenie mojej žiadosti Vám vopred ďakujem.
S pozdravom V. Gáfrik Liptakova

26. jún 2020

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,
ďakujeme za doručenie Vášho podnetu. Budeme sa ním zaoberať a spätne Vás informovať prostredníctvom portálu.

Mesto Lučenec
26. jún 2020

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,
vzhľadom na dlhšie obdobie nepriaznivého počasia počas realizácie detského ihriska nebolo možné dokončiť osádzanie všetkých prvkov, dopadovej plochy a následne úpravy okolia.

Od 01.01.2020 sa pre všetky detské ihriská zmenil a sprísnil zákon o detských ihriskách, ktorý určuje ich vlastníkom nové povinnosti. Spustenie DI do prevádzky bude možné až po uskutočnení vstupnej kontroly akreditovanou osobou a až po doručení inšpekčných certifikátov.

Vzhľadom k vzniknutej situácii sa realizácia detského ihriska môže zdať zdĺhavá, ale je vykonávaná v zmysle zákona o detských ihriskách.

S pozdravom

Mesto Lučenec
26. jún 2020

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,
opätovne bolo zabezpečené opáskovanie detských prvkov na dobu nevyhnutnú.
S pozdravom

Mesto Lučenec
16. september 2020

Veronika Gáfrik Liptáková

Ulica továrenská-detské ihrisko

Dobry den, rada by som sa opäť informovala kedy bude dokončené detské ihrisko na ulici Tovarenska 17, nakoľko este stále nie je dokončené a o pieskovisku ani nehovorim. Nechápem ze je plno ľudí nezamestnaných a detské pieskovisko si musia upraviť rodičia deti je to hanba! (Posielam foto!)A tiež by som uvítala keby chodili mestské hliadky nakoľko na ihrisko chodia aj deti ktoré maju zavretú školu koli koronavirusu a tie by mali sedieť doma! A bola by som rada keby sa ihrisko nejak oplotilo lebo je presne pri brankach a uz sa stalo ze sa tam deti hrali a chlapci kopli loptu presne na ihrisko kde sa hrali malé deti. Je to hanba mesta a kompetentných ľudí ze sa nevedia postarať o miesta kde by sa v klude mohli hrať malé deti!
16. september 2020

Odkaz pre starostu

Dobrý deň,

podnet bol preposlaný samospráve s upozornením na aktualizáciu.

Andrea Addová
Odkaz pre starostu
[email protected]

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania