Bernolákova-vandalizmus-pitie alkoholu na verejnosti

Zodpovednosť za riešenie: Malacky

Vyriešený
meno
Pavol Petrovič 07. júla 2021

Malacky dobré mesto pre život?
Na to čo sa deje vo vnútrobloku na Bernolákovej ulici som už upozorňoval aj primátora, ale vôbec nič sa nezmenilo. Každý deň sa pred obchodom Lotus Minimarket stretávajú rôzne individuá a narúšajú verejný poriadok. Okrem toho, že výrazne znečistijú celé okolie špačkami a smeťami, je ich hlavným cieľom vypiť čo najviac alkoholu. Pokiaľ je mi známe, pitie alkoholu na verejnosti v Malackách je zakázané. A všetko sa to deje na tabuľou označenom detskom ihrisku. Samozrejme títo ľudia nemajú problém vykonať svoju malú aj dokonca veľkú potrebu kdekoľvek sa im páči.
Naozaj je toto jedno z najlepších miest pre život pre všetky rodiny a ich deti.

07. júl 2021

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,
na uvedenom mieste sa momentálne nikto nenachádza. Páchanie negatívnych javov na tomto mieste je vo zvýšenej pozornosti policajtov, ktorí majú uvedenú lokalitu v rajóne. Ak by ste spozorovali vandalizmus, alebo zaznamenali rôzne iné porušovanie predpisov bezprostredne nás informujte na bezplatnom telefónnom čísle 159.

MsP MA
28. júl 2021

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,
lokalita bola v poslednom období vo zvýšenej miere monitorovaná a kontrolovaná. Nebol tu zaznamenaný žiaden negatívny jav. Naďalej ostáva uvedené miesto vo zvýšenej pozornosti policajtov, ktorí majú uvedenú lokalitu v rajóne. V prípade, že zaznamenáte akékoľvek negatívne správanie, bezprostredne nás informujte na bezplatnom telefónnom čísle 159.

MsP MA

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania