Hlboká-vandalizmus-rušenie nočného pokoja

Zodpovednosť za riešenie: Malacky

Vyriešený
meno
M 29. januára 2023

Dobrý deň, je v poriadku ak rómska osada ci už v lete alebo teraz cez víkendy vyhrávajú aj po nočom kľude dost hlasno?hudbu počuť od Pisnikov po Padzelek/ Kupalisko,aj do Zamockeho parku. Častejšie kontrola mestskej polície by bola pre pokoj občanov vítaná. Ďakujem. Na situáciu chcem len upozorniť:(

30. január 2023

Tatiana Nádaská

pripájam sa k uvedenému podnetu.
Hlasnú hudbu je počuť až k nemocnici.
Musia mať veľmi silný zosilňovač.
01. február 2023

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,
Ďakujeme za Váš podnet. Páchanie negatívnych javov na tomto mieste je vo zvýšenej pozornosti policajtov, ktorí majú uvedenú lokalitu v rajóne. Ak by ste spozorovali vandalizmus, rušenie nočného kľudu, alebo zaznamenali rôzne iné porušovanie predpisov, prosím bezprostredne kontaktujte Mestskú políciu na bezplatnom telefónnom čísle 159.
Kto? Útvar výstavby a životného prostredia, MsP
Kedy? Február 2023

Matúš Gelinger
ÚVaŽP
03. február 2023

M

Dobrý deň, ďakujem za odpoveď, ale prečo tam mestskí policajti nechodia pravidelne? Momentálne je to tretí víkend za sebou, kedy je cca 10 hodín večer a mám pocit, že je v Zámockom parku akcia. Nepotrebujem stále volať na 158, bolo by vhodné, aby v rámci svojej služby a obhliadky zašli tam... veď to musia počuť, ak sú hliadkujúci v Zámockom parku.

Viete, volakedy keď bol Strettfest alebo mestská akcia, tak po 10 bolo všetko stíšené, v rámci nočného pokoja, pričom sa jednalo o jeden koncert, festival za leto. Žiadam aby aj mesto zakročilo, aby sa obyvatelia nemuseli dobrosovať u mestskej polície. Ďakujem za posunutie môjho podnetu.
06. február 2023

Odkaz pre starostu

Dobrý deň,

podnet sme opätovne preposlali samospráve.

S pozdravom
Anna Rybáriková
Odkaz pre starostu
[email protected]

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania

Sledovať riešenie podnetu
Chcete byť informovaní o ďalšom vývoji podnetu? a sledujte jeho riešenie.