1. mája-chodník-výtlk

Zodpovednosť za riešenie: Malacky

V riešení
meno
Jaro 02. marca 2023

Dobry den chcel by som poziadat mesto o pomoc. Pred vchodom 1. maja 53 je chodnik. CHodnik je na chodenie, no tento chodnik si vodici aut neustale mylia s cestou a skracuju si nelegalne cestu medzi 1. majom a malym namestim. Z neustaleho jazdenia po chodniku tazkymi autami sa uz chodnik aj prepada (vidno na fotke). Dalo by sa prosim osadit aspon jeden stlp do stredu chodnika ako je to na druhej strane domu pri vchode c 49 (vindo na fotke) aby auta nejazdili po chodniku? Skutocne niekolkokrat za den tu auto ohrozuje chodcov rychlymi prejazdmi. dakujem

PS to ze ide o chodnik je jasne aj kvoli tomu ze k tomu vedie prechod - zebra by predsa nekoncila v ceste, ale spaja chodnik s chodnikom. dakujem

06. marec 2023

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,
Ďakujeme za Váš podnet. Preveríme možnosti riešenia podnetu.
Kto? Útvar výstavby a životného prostredia
Kedy? Marec 2023

Matúš Gelinger
Mesto Malacky
18. júl 2023

Jaro

Dobry den pan gelinger jak pokracuje vyreseni tohto problemu? auta tu stale jazda jak po ulici toto neni normalne po chodniku takto jazdit..
21. júl 2023

Odkaz pre starostu

Dobrý deň,

podnet sme opätovne preposlali samospráve.

S pozdravom
Anna Rybáriková
Odkaz pre starostu
[email protected]
04. august 2023

Ján Pagáč

Dobrý deň p. Rybariková,

ako prosím reaguje samospráva na tento podnet? Vec je totiž v celkom naliehavom stave.. autá neustále jazdia po chodníku a mnohokrát obmedzujú a ohrozujú chodcov. Nehovoriac o totálnom poškodzovaní samotného chodníka ako je písané v podnete.

Ďakujem
07. august 2023

Odkaz pre starostu

Dobrý deň,

ak samospráva zareaguje na podnet, tak je to v podobe komentára v tejto diskusii. Ak sa tu žiadny nový komentár nenachádza, to znamená, že samospráva sa k podnetu nevyjadrila.

Podnet sme opätovne preposlali samospráve.

S pozdravom
Anna Rybáriková
Odkaz pre starostu
[email protected]

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania