Veľkomoravská-krík-neostrihaný

Zodpovednosť za riešenie: Malacky

Vyriešený
meno
Filip 20. mája 2023

Dobrý deň

S odstupom času, cca po roku opakovane upozorňujem na pretrvávajúci problém. Konkrétne sa jedná o problematický prejazd cez Veľkomoravskú ulicu v smere z Kozej ulice do centra. Zeleň zasahuje do vozovky a dve autá už tadiaľ neprejdú. Žiadam Vám urgentne vyriešiť tento neprípustný stav a to sa nevyjadrujem k parkovacej politike, viď. foto, posielam v prílohe spolu 4 fotky. Buďte prosím tak láskavý a na moj podnet aj mailom odpíšte, už keď som Vám ho sem uviedol.

Filip…

22. máj 2023

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň, p. Filip,
Ďakujeme za Váš podnet. Bol postúpený na riešenie samostatnému odbornému referentovi správy zelene. V podnete bola uverejnená len jedna fotogafia. Ak chcete nejaké doplniť, prosím o uverejnenie fotografií v komentároch. O aktualizáciách podnetu Vás budeme informovať prostredníctvom portálu OPS, nakoľko ako samospráva nedisponujeme údajmi, ktoré ste uvádzali pri registrácii.
Kto? Útvar výstavby a životného prostredia - správa zelene
Kedy? Jún 2023

Matúš Gelinger
Mesto Malacky
21. jún 2023

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,

ďakujeme za Váš podnet. Úprava zelene na predmetnom úseku bola zaradená do harmonogramu prác na najbližšie obdobie.
Kto? TEKOS
Kedy? 6-7/2023

Kamil Ftáčnik, ÚVaŽP
28. jún 2023

Zuzana

Dobry den,

chcela by som sa spytat o aku upravu zelene na predmetnom useku pojde. A kedy realne sa tak stane, kedze v 6/2023 sa to uz asi nepodari, potom je tu jul...a skusenost hovori, ze je viac pravdepodobne, ze ani v july to nebude (dufam, ze sa mylim). Dana cast ulice bola volakedy siroka, pekna, pohodlne prejazdna. V poslednom obdobi sa velmi zanedbala uprava stromov a krikov zo strany pola. Niektore siahaju takmer do polovice cesty.
Cesta sa tak stala na viacerych usekoch - "jednosmerkou", pretoze skutocne sa tam nezmestia dve auta vedla seba - a ak sa jedno odvazi, tak ma z tych konarov oškreté auto od konarov a krikov.

Bolo by vhodne, aby sa pristupilo skutocne ku kvalitnemu orezu/uprave tychto drevin, krikov (nie len "povrchove na par centimetrov"), tak aby sa opat tato cast cesty stala zjazdnou pre auta v oboch smeroch - tj. aby mohli bez akehokolvek problemu a moznosti oskretia auta, tieto autá vedla seba prejst (aj velke auta, ktore chodia z čističky).
Volakedy to bola jedna z peknych, sirokých a kvalitnych ulic....dlhodobo je vsak jednou z najzanedbanejsich.
Dakujem pekne za informaciu.
Pekny den prajem
Zuzana
29. jún 2023

Odkaz pre starostu

Dobrý deň,

podnet sme opätovne preposlali samospráve.

S pozdravom
Anna Rybáriková
Odkaz pre starostu
[email protected]
06. február 2024

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,

úprava zelene zasahujúca do cesty na predmetnom úseku bola zrealizovaná
Kto? TEKOS / FirstFarms Agra M s.r.o.
Kedy? 2/2024

Kamil Ftáčnik, ÚVaŽP
17. február 2024

Filip

Dobrý deň pán Vtáčnik. Áno skutočnosť som postrehol, ďakujem Vám za odpoveď s informáciou. Škoda že nevyčistili po celej dĺžke aj cestu od nánosu ihličia, listov a zeme. V niektorých miestach to je viac ako 50cm, čo uberá tento maras z jej šírky. Prejazd je už podstatne bezpečnejší.

Filip
19. február 2024

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň, p. Filip,
Krajnica cesty bude taktiež dočistená.
Kto? Útvar výstavby a životného prostredia, Tekos Malacky
Kedy? Február 2024

Matúš Gelinger
Mesto Malacky

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania