Mierové námestie-znečisťovanie-ovzdušia

Zodpovednosť za riešenie: Malacky

V riešení
meno
Peter Konečný 23. decembra 2023

Dobrý deň.Reagujeme na znečisťovanie ovzdušia na mierovom námestí z podniku P-ečko.Majitel kúri tuhým palivom a znečistuje ovzdušie obyvateľom priľahlých bytoviek.Ludia si nemôžu ani vyvetrať.Prosime o nápravu . Ďakujeme

19. december 2023

Peter Konečný

A aj pohostinstvo papušek
26. december 2023

Peter Konečný

Riešenie na mŕtvom bode?Treba kontaktovať ministerstvo životného prostredia?
27. december 2023

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň, p.Konečný,
Ďakujeme za Váš podnet. Príspevok bol zverejnený 23. Decembra a z toho dôvodu sme naň nevedeli skôr reagovať. Bude preposlaný na riešenie Útvaru výstavby a životného prostredia.
Kto? Útvar výstavby a životného prostredia
Kedy? Január 2024

Matúš Gelinger
Mesto Malacky
03. január 2024

Denis Pištelák

Pán Konečný, bol by som rád, keby ste neustále nenapádali a nesťažovali sa na Péčko. Snažíme sa robiť všetko pre to, aby sme žiadnym spôsobom nerušili a neznepríjemnovali život okolitým ľuďom. Práve naopak, snažíme sa vytvárať príjemné prostredie nielen vnútri ale aj okolo podniku, aj keď by sme nemuseli. Každý, kto z protiľahlej bytovky prišiel s nejakým problémom, vždy sme radi vyhoveli a prišli k nejakému kompromisu, pretože sme názoru, že ľudia si majú spolu vychádzať, nie si robiť napriek. O vás bohužiaľ vždy počujem len z nepriamych sťažností alebo fotiek z internetu. Kľudne sa vždy zastavte, spravíme vám kávu alebo pivečko a v priateľskom duchu vyriešime všetky nezrovnalosti. Nie je vždy všetko treba riešit cez úrady. Kúrime suchým drevom, no každý kto používa tuhé palivo vie, že pri zakurovaní sa môže stať, že sa jemný dym objaví. Pozbytok večera určite viac znečisťujú vzduch pod vašimi oknami okolo prechádzajúce auta.

S pozdravom
Denis Pištelák
16. február 2024

Peter Konečný

Nech sa páči
16. február 2024

Denis Pištelák

Pan Konečný, opakujem, fotka je zase fotená v približne ten istý čas ako pôvodná, čiže pri zakurovaní. O 10 minút nesk
16. február 2024

Denis Pištelák

…neskôr by ta fotka vyzerala úplne inak. Ale to vy viete, len ste mali zúfalú potrebu ukojiť sa tu prd ľudmi. Nevadí, my sa na vás nehneváme.

Majte pekný deň

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania