Mierové námestie-chodník-poškodená dlažba

Zodpovednosť za riešenie: Malacky

V riešení

Takáto skvelá rekonštrukcia pred okresným súdom ! Tak ako v celom meste - staré zničiť poškodiť a nové od.... Kontroluje niekto v meste kvalitu odvedených prác ???

09. január 2024

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň, p. Grujbár,
Ďakujeme za Váš podnet. Naším cieľom je zabezpečiť, aby rekonštrukcie prebiehali v súlade s najvyššími štandardmi a aby sme mohli poskytnúť občanom bezpečné a kvalitné verejné priestranstvo. Ak sa vyskytnú vady, nedorobky, alebo problémy, ako v tomto prípade, mesto príjme opatrenia na ich riešenie a nápravu.

S ohľadom na Váš podnet by sme vás chceli informovať, že na všetky realizované stavebné práce sa vzťahuje záruka. Táto záruka nám umožňuje garantovať kvalitu vykonaných prác a zabezpečiť odstránenie všetkých vád a nedorobkov, ktoré by mohli vzniknúť po ukončení prác. V rámci platnej záruky budú všetky vady a nedorobky odstránené.

V súvislosti s Vaším podnetom by sme zároveň chceli zdôrazniť, že kultúra a rešpekt v komunikácii prostredníctvom portálu OPS sú pre nás veľmi dôležité. Vzhľadom na to by sme chceli požiadať o zachovanie slušného a konštruktívneho tónu pri vyjadrovaní názorov a pripomienok. Takáto kultúra komunikácie nám pomáha lepšie porozumieť potrebám občanov a efektívnejšie riešiť otázky v konštruktívnom duchu.
Kto? Útvar výstavby a životného prostredia, Útvar strategického rozvoja
Kedy? 2024

Matúš Gelinger
Mesto Malacky
09. január 2024

Martin Grujbár

Pán Gelinger - čo je to slušný a konštruktívny tón ? Čo sa vám nepáčilo ? Že sa spýtam či niekto kontroluje kvalitu prác ? Že všetky rekonštrukcie za posledné obdobie sú odfláknuté (obsahujú nedostatky) ?
10. január 2024

Martin

Pripajam sa ku tomuto podnetu. Snazim sa odpisat slusne. Poprosil by som tymto mesto doslednu kontrolu vykonavanych prac niekym kometentnym napr. zo stavebneho uradu. Pocas vystavby diela existuje moznost neprebrat ho, pokym nebudu odstranene jednotlive vady, aby to nepreslo do reklamacneho konania. Tento stav je na vsetkych uliciach Radlinskeho, Luda Zubka, Pred okresnym sudom kde sa rekonstrukcia vykonava.
10. január 2024

Martin Grujbár

Problém bude že niektoré úseky už prebrali - kedže potrebovali preplatiť peniaze z EÚ fondov !
06. marec 2024

Lukáš

Mierové námestie-chodník-poškodená dlažba

Nekvalitne odvedena prace, poprepadavana dlazba, popraskana, pod nohami tancujuca na vela miestach nelicuje s okolitymi dlazbami.
Navyse vytrcajuci plechovy poklop.

Kto prevzal takto odflaknutu pracu v celomtomto useku od okolia sudu az po zastavku?
Ako bude tato fuserina vyzerat o rok ci dva?
Pevne verim ze vsetky nedostatly budu odstranene.
Je to fakt otrasne!
Dakujem.
06. marec 2024

Odkaz pre starostu

Dobrý deň,

podnet sme opätovne preposlali samospráve.

S pozdravom

Odkaz pre starostu
[email protected]
29. marec 2024

Martin Grujbár

Kvalita sa pozná hneď na prvý pohľad !

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania